Forside Produkter Mobil

Samsung Galaxy Watch Active2 i butikkerne fra næste uge

-
Samsung Galaxy Watch Active 2

Fra næste uge (uge 42) sælges Samsungs nyeste smartwatch Galaxy Watch Active 2 i de danske butikker.

Det nye smartwatch fra Samsung har fået nye og opgraderede funktioner, og et mere personligt design.

“Galaxy Watch Active2 er et smart watch med et stilfuldt design og detaljer, der nemt kan tilpasses. Med urets innovative og intuitive funktioner får brugerne mulighed for at fokusere på deres sundhed og sætte realistiske mål for træning og velvære. Brugerne har efterspøurgt et rigtig funktionelt smart watch med et design, som man gerne vil have på hver dag – det imødekommer vi med Galaxy Watch Active2,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager i Danmark.

Annonce:

Galaxy Watch Active2 er opgraderet og kan nu registrere op til 39 forskellige typer træning, hvor løb, vandring, cykling, svømning, roning, cross trainer og dynamisk træning automatisk registreres. Med den opgraderede løbetræner er det muligt at følge eget tempo i realtid og vælge syv forskellige typer løbeprogrammer for at nå personlige træningsmål.

Galaxy Watch Active2 har fået nye sundhedssensorer på bagsiden – dobbelt så mange som sin forgænger. Disse aflæses med en højere hastighed end før, så brugeren hurtigt kan få information.

Gennem den opdaterede søvn- og stresssmåling har Galaxy Watch Active2 også forbedrede søvnanalysealgoritmer, der sigter mod at hjælpe brugeren med at skabe et sundere søvnmønster.

 

To størrelser og et opgraderet design

Galaxy Watch Active2 leveres i to forskellige størrelser – 44mm og 40mm i diameter og i tre forskellige farver: sort, sølv og guld.

Designet er kendetegnet ved rustfrit stål med en bagside i glas, og hvor skærmen nu dækker en større del af fronten end tidligere. Displayet der altid er aktiveret gør at urskiven er synlig, selv når uret ikke bruges. Det opgraderede display sammen med læderremmen får uret til at føles som et almindeligt ur. Remmens standardbredde gør det også muligt at supplere med andre remme, der kan købes i almindelige urbutikker.

Samsungs roterende boot er også introduceret i forbindelse med Galaxy Watch Active2. I modsætning til tidligere er dette nu digitalt. Den afrundede Super AMOLED-skærm giver brugerne mulighed for at dreje med og mod uret for at vælge apps takket være den opgraderede brugergrænseflade One UI.

Salgsstart for Samsung Galaxy Watch Active2 starter i løbet af næste uge.

Anbefalet pris:
Galaxy Watch Active2 4G Rustfrit stål 44mm: 3 799 DK
Galaxy Watch Active2 4G Rustfrit stål 40mm: 3 599 DK

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Samsung Danmark
Forrige artikelWaoo – Vi beholder Discovery og lukker for analogt
Næste artikelSpotify er klar på Apple TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.