Forside Nyheder

Spotify trækker fra Apple Music

-

Spotify er vokset med 31% på et år og har nu rundet 113 millioner abonnenter.

Med udgangen af 3. kvartal i år, der stod abonnementstælleren hos musiktjenesten Spotify på 113 millioner. Det er en fremgang på 31% over det seneste år.

Annonce:

Tallet betyder at Spotify ikke står stille og venter på at nr. 2 indhenter. Nr. 2 er Apple Music, og seneste udmelding fra deres side var 60 millioner abonnenter i juni måned.

Spotify har dog også en gratis adgang betalt af reklamer, så det faktiske antal brugere er noget højere. Nu er det 248 millioner der benytter tjenesten mindst én gang om måneden.

Kigges i krystalkuglen, så forventer Spotify at have mellem 120 og 125 millioner betalende abonnenter med udgangen af i år, mens der månedlige antal brugere vil være vokset der, til mellem 255 og 270 millioner.

En årsag til fremgangen er den øgede fokus på podcasts. Spotify fortæller at kunder der benytter mange podcasts er hurtigere til at tegne et abonnement.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.