Forside Nyheder

TV 2 køber rettigheder til dansk HBO-serie

-

HBO Nordics tv-serie Eroberen, der er en fortsættelse af Pelle Erobreren, vil senere blive vist på TV 2.

TV-serien Eroberen, der er HBO Nordics første danske tv-serie, vil også få et liv udenfor streamingverdenen. TV 2 har købt rettighederne til senere visning. Det skriver filmmagasinet Ekko.

Annonce:

Eroberen har modtaget støtte på 21 millioner kroner fra den danske Public Service Pulje, og med det følger et krav om serien også skal kunne ses på en TV-kanal der når ud til mindst halvdelen af danskerne.

Det krav har HBO Nordic løst ved at sælge visningsrettigheder til TV 2, der så også får mulighed for at vise tv-serien senest et år efter premieren på streaming.

Eroberen er en seriefortsættelse af Pelle Erobreren. Bille Augusts filmatisering fra 1987 var af den første roman af i alt fire, som forfatter Martin Andersen Nexø skrev i 1906-10.

TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang, er ikke bange for at serien er “slidt op” før de kan vise den.

“Sammenfaldet imellem HBO’s profil og TV 2 er ikke den største i verden. Derfor vil vi gerne stille serien til rådighed for en masse mennesker, som ikke har abonnement på HBO”, lyder det fra Katrine Vogelsang til filmmagasinet Ekko.

Optagelserne til tv-serien er endnu ikke begyndt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.