Forside Nyheder

Disney+ bød mere end 10 mio. abonnenter velkommen på første dag

-

Da Disney slog dørene op for deres Disney+ streamingtjeneste, gik der mindre end 24 timer, så havde de allerede mere end 10 millioner kunder, der havde tegnet et abonnement.

Det var forventet at Disney+ ville få succes ved lanceringen, men mere end 10 millioner abonnenter på første dag, er mere end selv Disney selv havde regnet med. Alene på App Store havde mere end 3.2 mio. personer hentet appen, og dette gjorde også at app’en blev den mest hentede på App Store.

Annonce:

Analytikere havde forudset at Disney+ ville få mellem 10 og 18 millioner på første år, og dette globalt, og ikke som nu kun på det Amerikanske, Canadiske og Hollandske marked.

 

The Mandalorian er et mega hit

Over to millioner mennesker så første afsnit af The Mandalorian, der er en serie i Star Wars universet. Oven i det har serien fået imponerende 9.1 på IMDB. Ligesom anmeldere over hele verden er meget begejstrede for serien.

Disney+ åbner op for nye europæiske lande (England, Frankrig, Tyskland, Spanien og Italien) den 31. marts 2020. Om Danmark kommer med der, vides endnu ikke, men da vi ved at der allerede er danske undertekster i The Mandalorian kan vi håbe på at Danmark også får Disney+ snart.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.