Forside Produkter Gadgets

Huawei klar med 4. generation af deres prisbillige aktivitetsur Band

-
Huawei Band 4

Huawei lancerer nu aktivitetsuret Band 4, der indeholder ny teknologi, som kan gøre dig klogere på din sundhed. Band 4 måler både din hjerterytme og dine søvnstadier.

Huawei lancerer nu Band 4, der indeholder en række nye teknologier, som gør det muligt at måle både din hjertefrekvens, din iltmætning og dit søvnmønster. Takket være de intelligente og optiske komponenter, processorchips og AI-algoritmer overvåger Huawei TruSeenTM 3.5 din hjertefrekvens med stor nøjagtighed. Band 4 kan på den måde blandt andet måle din iltmætning – et forhold, der kan påvirke din koncentration, dit energiniveau og dit helbred.

“Med vores nye Band 4 får vores brugere indsigt i deres fysiske tilstand i alle døgnets 24 timer. På den måde gør vi hidtil skjulte signaler fra kroppen synlige, så du kan bruge dem til at optimere alt fra søvn til træningsrutine,” siger RenKe, der er direktør i Huawei Consumer Business Group i Danmark i en pressemeddelse.

Annonce:

Læs også: TEST: Huawei Watch GT2 – Et smartur med smart design

Band 4 gør dig klogere – både når du træner og slapper af

Band 4 er en trofast assistent på håndleddet. På urets display kan du under træning aflæse intensiteten ved at kigge på din hjerterytme, og samtidig måler Band 4 din hjerterytmes maksimumkapacitet og vibrerer, hvis du overbelaster dig selv under træning.

“Band 4 kan adskille forskellige træningsformer såsom løb, gang og cykling ved at måle hjerterytmen under træning med en imponerende grad af præcision. Det sikrer fleksibilitet og værdifuld indsigt uanset hvor i din træningsrutine, du er nået til,” siger RenKe.

Aktivitetsuret kan også analysere dine søvnstadier og din søvnkvalitet ved at kombinere data fra hjertemåleren og data om aktivitet fra dit håndled. På den måde kan du blive klogere på, hvor længe du er i de forskellige søvnstadier: den dybe søvn, den lette søvn og den drømmende REM-søvn.

Huawei Band 4

Behageligt design med nem og effektiv USB-opladning

Til forskel fra tidligere modeller er der i Huaweis Band 4 indbygget en USB-oplader, der sidder skjult inde i armbåndet. Aktivitetsuret kan på den måde nemt og hurtigt oplades, og så opnår Band 4 en beundringsværdig batteritid på mellem syv og ni dage alt efter, hvor mange af armbåndets funktioner du har slået til ad gangen.

“Det har været afgørende for os at skabe et design, som er både brugervenligt, behageligt og æstetisk. Huawei Band 4 er komfortabelt at have på og nemt at bruge både til hverdag, træning og afslapning,” siger RenKe.

Den nye model af Huaweis aktivitetsur har en større skærm med skarpere farver og kontraster end set hos tidligere modeller. Armbåndet er designet til at være blødt og behageligt at have på, og så kommer det til Danmark i to farver: Sakura Pink og Graphite Black.

Vejledende salgspris er 349 DKK og Band 4 vil kunne købes i udvalgte butikker fra den 21. november.

Annonce:
KILDEPressemeddelse, Huawei Danmark
Forrige artikelQobuz vil udelukkende tilbyde lossless og Hi-Res-musik
Næste artikelPremiere på Disney+, her er indholdet fra dag 1 (opdateret)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.