Forside Indhold og distribution Film

John Boyegas ’The Rise of Skywalker’-manuskript var til salg på eBay

-

Det var tæt på, at alle hemmelighederne i den næste Star Wars-film blev afsløret før tid.

Når det gælder Star Wars-film er hemmelighedskræmmeriet nogle gange helt i top. Det gælder især, når fans venter i spænding på at få svar på gåder, der er blevet fremsat i den foregående film. Således blev produktionen af ’Return of the Jedi’ holdt dybt hemmelig i 1982-1983, fordi det i filmen før, ’The Empire Strikes Back’, blev afsløret, at Darth Vader var Luke Skywalkers far.

Annonce:

For eksempel blev filmens titel ikke nævnt på nogle som helst skilte eller lignende i eller omkring filmstudiet. I stedet lod produktionsholdet, som om de var i gang med at lave en helt anden film, der bar titlen ’Blue Harvest’.

Kort før juleaften afsluttes en stor del af den mere end 42 år gamle lange Star Wars-historie, når ’Episode IX: The Rise of Skywalker’ får premiere. Her er der i den grad en hel del spørgsmål, der skal besvares. Dukker Palpatine virkelig op igen? Hvem er Reys forældre, og hvor kommer hun fra? Hvordan kommer the First Order ned med nakken, hvis overhovedet? Og så videre.

Det var dog umådeligt tæt på at alle disse spørgsmål blev besvaret og alle hemmelighederne lækket længe før filmen var gjort helt færdig (hvilket den i øvrigt først blev i sidste uge). Som instruktøren J.J. Abrams fortalte i et interview, så klokkede en af filmens skuespillere i det.

Til salg for en slik

Skuespilleren, som J.J. Abrams var så venlig at hemmeligholde navnet på, var kommet til at lægge sit ’The Rise of Skywalker’-manuskript under sin seng, kort før vedkommende skulle flytte lejlighed. Desværre glemte skuespilleren alt om dette, og manuskriptet faldt i de forkerte hænder.

Næste gang, Lucasfilm-folkene så manuskriptet, var det i en salgsannonce på eBay, hvorfra det Disney-ejede filmselskab skyndte sig at få fingre i det. Nu er den klodsede skuespiller imidlertid stået frem under eget navn og har indrømmet fadæsen. Det viser sig at være John Boyega, der spiller Finn (bill.) i den nyeste Star Wars-trilogi, der dummede sig.

I et interview med morgen-tv-showet ’Good Morning America’ fortæller John Boyega, at han havde lagt manuskriptet under sin seng dagen før flytningen. Planen var at putte manuskriptet et sikrere sted næste dag, inden flyttefolkene kom.

Men, som Boyega forklarede det, ”så kom drengene forbi og vi kom til at feste lidt”. Han glemte derfor alt om manuskriptet, der i stedet blev fundet af rengøringsfolk, der satte det til salg på eBay. De vidste dog tilsyneladende ikke, hvad de havde fået fingre i. Ifølge John Boyega blev prisen på manuskriptet sat til 65 britiske pund…eller cirka sølle 570 kroner.

 

Annonce:
Forrige artikelKontant tager Power med fingrene i kagedåsen.
Næste artikelNu stiger prisen på TV2 Play også
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.