Forside * Nyheder

Netflix laver lyddrama, og sender serien ud på Spotify

-
Daybreak. Foto: Netflix

Nu går Netflix også ind i genren hørespil, lyddrama udsendt som podcasts på andre tjenester.

Daybreak er en ny apokalypse-serie, der havde premiere på  Netflix i sidste uge.

Men fans af den serie kan snart få mere med, for Netflix laver også en spinoff-serie. Men ikke som tv-serie, derimod som podtcast-serie. Det skriver Variety.

Annonce:

I Daybreak følger vi en række unge der har overlevet et kemisk angreb som udslettede store dele af befolkningen. Tilbage er zombier, og bander der bekriger hinanden. Det klassiske apokalypse-drama, hvor de stærkeste og smarteste overlever.

Netflix supplerer nu hovedserien med et hørespil. Et lyddrama udsendt som podcast, der har fået titlen: The Only Podcast Left.

Her følger vi en gruppe af de overlevende der kalder sig A.V. Club. Gruppen beslutter sig for at udsende podcasts fra ‘Daybreak’-verdenen. Indholdet af de podcasts vil være noget der supplerer tv-serien.

Netflix er de gået sammen med Spotify om at få podcast-serien udsendt, og Spotify har fået den eksklusivt i de første 5+ uger.

The Only Podcast Left er Netflix første podcast-serie baseret på et manuskript.

 

Tilgængelighed

The Only Podcast Left er i 6 afsnit og har premiere d. 7. november på Spotify.

Fra 12. december vil den blive tilgængelig for andre podcast-tjenester.

Trailer for serien kan høres her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.