Ragnarok klar på Netflix til januar, se første teaser her

-

Det er her det hele begynder. Adam Prices norske tv-serie har premiere til januar.

This is where it all begins! – Det er her det hele begynder.

Ragnarok er et ‘coming-of-age’ drama (skiftet fra barn til voksen). Serien er inspireret af den nordiske mytologi, men nu med nye og overraskende vinkler.

Annonce:

Historien finder sted i den lille, fiktive by Edda, der ligger midt i den storslåede norske natur. Her følger vi byens indbyggere, og det viser sig hurtigt, at ikke alle er, hvem de udgiver sig for at være.

Sammen med dem oplever vi en verden, der har ændret sig drastisk; til smeltende poler, varme vintre og kraftige regnfald. Nogle vil mene, at vi er på vej mod endnu et Ragnarok. Med mindre nogen griber ind i tide.

 

Galleri

 

6 afsnit, premiere til januar

De seks afsnit i den norsk-sprogede serie er produceret af det danske produktionsselskab, SAM Productions. Adam Price fungerer som skaber, forfatter og executive producer.

Han er i selskab med executive producent Meta Louise Foldager Sørensen (Antichrist, Melancholia), producer Stine Meldgaard Madsen (Friheden, Mercur), script executive Emilie Lebech Kaae og instruktør Mogens Hagedorn.

Castet til Ragnarok tæller desuden David Stakston (Magne), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson.

TV-serien Ragnarok har premiere på Netflix d. 31. januar 2020

 

Annonce:
Forrige artikelGodkendt: Licensen falder til næste år
Næste artikelApple har fjernet alle kundeanmeldelser på sin online butik
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.