Forside Produkter Computere

Så kom Apples 16 tommer MacBook Pro

-
Apple 16″ MacBook Pro

Apple har uden at gøre det store nummer ud af det pensioneret deres 15 tommer MacBook Pro, og samtidigt smidt butterfly-tastaturet som mange har haft problemer med ud. Til gengæld er de klar med en 16 tommer model med masser af spændende tiltag, der glæder mange MacBook Pro elskere.

Apple er klar med en stor opgradering af deres MacBook Pro familie. Slut med 15 tommer modellen, og klar med en MacBook på 16 tommer, og med det størt tilladte batteri, hvis du vil have din MacBook Pro med i kabinen på en flyvetur.

Udover den 16 tommer store skærm, kommer den nye MacBook Pro med et opdateret tastatur (Magic Keyboard), hvor den meget udskældte butterfly teknologi, er erstattet af den traditionelle sakse-model som vi kender og elsker fra de tidligere MacBooks. Tastaturet har også fået en dedikeret ESC tast tilbage.

Annonce:
Apple 16″ MacBook Pro

Den nye model koster fra 21.499,- DKK, og helt op til over 53.000 DKK, hvis du vil have den med 64GB RAM og 8TB SSD lagerplads.

Den nye MacBook Pro er også vokset i størrelse og vægt, for at få plads til bedre køling, bedre lyd og et 100Wh batteri, der giver helt op til 10-11 timers uafbrudt arbejdstid.

 

Apple 16″ MacBook Pro

Skærmen har en opløsning på 3072 x 1920 pixels og en pixeltæthed på 226 ppi, og lyser op til 500 nits. Du kan få den med grafikkort med op til 8GB VRAM, og den kan sagtens trække to 4K skærme ved siden af sin egen.

Modellen kommer enten med i7 eller i9 CPU med op til 8 kerner, så du kan trække selv de tungeste videoredigeringsprogrammer.

 

Pris og levering

Du kan bestille den nye 16 tommer MacBook Pro fra i dag, og Apple forventer at levere inden for de næste uger. Priserne starter fra 21.499,- DKK, og helt op til over 53.000 DKK, hvis du skal have den med maks. specifikationer. Den kan bestilles på Apples hjemmeside.

 

Annonce:
Forrige artikelSnart kan du købe OnePlus i Elgiganten i alle nordiske lande
Næste artikelPower: Vi åbner i Kbh. City med tilbud bedre end Black Friday
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.