Forside Produkter Mobil

Snart kan du købe OnePlus i Elgiganten i alle nordiske lande

-

OnePlus og Elgiganten annoncerer i dag et nyt partnerskab på tværs af alle de nordiske lande. Det nye partnerskab understreger OnePlus’ stærke brand og vækst i Norden, og giver samtidig Elgiganten mulighed for at styrke deres udvalg af premium smartphones til de nordiske forbrugere.

OnePlus og Elgiganten har i dag underskrevet en ny kontrakt, der betyder, at Elgiganten fra denne uge vil sælge OnePlus’ smartphones både online og i deres fysiske butikker.

“Med det nye partnerskab får vi mulighed for at tilbyde de anmelderroste OnePlus produkter til endnu flere forbrugere i Norden. Vi stræber altid efter at give vores kunder et bredt udvalg af den bedste forbrugerelektronik på markedet, og OnePlus’ produkter har længe været efterspurgte blandt vores kunder i Norden. Vi er derfor glade for at kunne OnePlus’ produkter allerede fra denne uge – både online og i butikkerne,” siger Farshad Samsami, nordisk salgsdirektør i Elgiganten.

Annonce:

 

OnePlus 7T Pro (tv) med OnePlus 7T (th).

OnePlus’ produkter lander i over 400 butikker

Hidtil er OnePlus’ produkter primært blevet solgt online og gennem teleselskaber. Med det nye partnerskab med Elgiganten opruster OnePlus sin tilstedeværelse i fysiske butikker, og OnePlus’ produkter kommer til at blive solgt i flere end 400 butikker på tværs af hele Norden.

Læs også: TEST: OnePlus 7T Pro – Stadig et flagskib til en god pris

“Det nye partnerskab understreger den hastige vækst, som vi oplever i Norden, og vi er glade for at indgå denne aftale med netop Elgiganten, der jo er den største retail forhandler i Danmark. Vi er samtidig glade for, at det falder sammen med vores nye 7T-serie, der netop er blevet lanceret, og som er blevet taget godt imod af både anmeldere og forbrugere”, siger Marie Feldborg, marketingdirektør, OnePlus Danmark.

Annonce:
Forrige artikelIntern Apple-præsentation: AR-briller gør iPhone overflødig om ti år
Næste artikelSå kom Apples 16 tommer MacBook Pro
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.