Forside Nyheder

TV-krigen: Ingen betydende landskampe på Discovery i 2020

-
Fodbold foto: Shutterstock.com. Illustration: recordere.dk

Der er ikke nogen kvalifikationskampe for Danmarks herrelandshold i fodbold før i 2021.

Under dækningen af TV-krigen mellem Discovery og YouSee, der har der været skrevet at YouSee-kunderne mister muligheden for at følge landsholdet i herrefodbold.

Dette er også rigtigt, men det kun sandt hvis konflikten får lov at fortsætte en ca. halvanden års tid endnu, til et stykke ind i år 2021.

Annonce:

For med landsholdets direkte kvalifikation forleden dag, der forsvandt også de sidste betydende EM/VM-landskampe fra Discovery i 2020.

Havde landsholdet tabt i Irland, skulle de have været ud i to playoff-kampe i foråret; Men med uafgjort i Irland, der kvalificerede fodboldlandsholdet sig direkte til EM til sommer.

 

Discovery sender ikke selve slutrunden

Sommerens EM sendes ikke på Discovery. De rettigheder har Viasat (NENT) og DR, så selve EM-turneringen sendes formentlig på kanalerne 3+ og DR1.

Næste slutrunde-kvalifikation bliver til VM i 2022, og den starter ifølge UEFA først op i foråret 2021. De første kvalifikationskampe ligger 25-27. marts 2021, mens den kvalifikation slutter med afgørende playoff-kampe der ligger d. 28-29. marts 2022.

Så i hele 2020 er der ingen kvalifikationskampe for landsholdet i herrefodbold til VM eller EM.

YouSee-kunderne vil dog, sålænge der ikke er en aftale med Discovery, gå glip af landsholdets trænings- og venskabskampe samt Nations Cup; Men de betydende kvalifikationskampe vender først tilbage på Discovery om knap 1,5 år.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Forrige artikelCanal Digital både hæver og sænker priserne
Næste artikelCanal Digital skiller sporten ud i egen billig pakke
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.