Forside Nyheder

TV-krigen: YouSee-medarbejder slået ned (opdateret med Discovery svar)

-
Foto: Rigspolitiet

Artiklen er opdateret kl. 20:50 med svar fra Discovery

En ansat hos YouSee er blevet udsat for et groft overfald ved sin arbejdsplads.

En YouSee-medarbejder blev mandag slået ned ved Munkemøllestræde i Odense. Offeret er 30-årig mand. Det skriver TV 2 Fyn.

Annonce:

Overfaldet skete i forbindelse med hans arbejde hos YouSee ved TDC-bygningen i det centrale Odense. Bygningen har bagudgang ud til strædet hvor overfaldet skete.

“Vi kan desværre bekræfte, at en medarbejder fra YouSee blev overfaldet, da han var på vej på arbejde mandag formiddag i Odense. Vi er dybt rystede over episoden, som vi tager meget alvorligt, og vi har fuldt fokus på at tage hånd om den pågældende medarbejder. Vi har desuden taget de nødvendige forholdsregler for at sikre vores medarbejdere”, fortæller direktør for YouSee Jacob Mortensen, til tv-stationen.

YouSee-medarbejderen blev løbet op bagfra af. En mandestemme råbte “Fuck YouSee”, hvorefter medarbejderen blev slået ned af en ukendt genstand.

Politiet tager sagen meget alvorligt, og er igang med efterforskningen.

“Nu skal vi finde ud af, hvad der er op og ned i denne sag, og om vi kan finde et motiv til overfaldet”, lyder det fra politikommissær Jesper Bæk fra Fyns Politi til TV 2 Fyn.

Om overfaldet kan have relation til TV-krigen mellem YouSee og Discovery, er det endnu for tidligt at sige noget om.

“Det tør jeg ikke udtale mig om. Vi ved, at forurettede var på arbejde, men hvad der ligger til grund for overfaldet, håber jeg, at efterforskningen vil vise”, slutter Jesper Bæk overfor tv-stationen.

YouSee-medarbejderen blev sendt på skadestuen. Han slap med overfladiske skrammer.

 

Discovery: Vi tager skarp afstand fra vold mod YouSee-ansat

Discovery Networks Danmark er rystet over nyheden om, at en medarbejder hos YouSee er blevet slået ned på vej til arbejde. Det er helt uacceptabelt at overfalde en tilfældig YouSee medarbejder.

“Konflikten mellem Discovery og YouSee er rent forretningsmæssigt anliggende og ingen medarbejdere hos hverken os eller YouSee skal frygte for at passe deres job. Vi tager skarp afstand fra denne form for opførsel. Uanset årsag, er det helt uacceptabelt at lade sin vrede gå ud over en tilfældig medarbejder”, udtaler direktør hos Discovery Networks Danmark, Christian Kemp og fortsætter:

“Vi ønsker den ansatte hos YouSee god bedring, og håber at vedkommende snart er klar til at passe sit arbejde igen”.

Der er i medieomtalen stillet spørgsmålstegn ved, om denne episode kan kobles sammen med den Discoverys igangværende konflikt med selskabet.

Dette tager Discovery i givet fald skarp afstand fra. Uanset om det har noget med YouSee-sagen at gøre, er vold aldrig løsningen.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.