Forside Nyheder

YouSee sætter prisen op på bredbånd for mange kunder

-
Foto: recordere.dk

Som om YouSee ikke har nok at se til med TV-krigen med Discovery Networks, har de i dag så lagt sig ud med flere af deres kunder, ved at annoncere endnu en prisstigning på deres bredbånd.

Fra den 1. januar, skal flere af YouSee’s bredbåndskunder mere til lommerne, når YouSee sætter nogle af deres bredbåndstjenester op med mellem 10 og 20 kroner.

“Vi ved godt, at det er langt sjovere at høre om nye, spændende fordele end om prisstigninger. Men vi kommer ikke uden om, at der er en på vej”

Det skriver YouSee i en en mail til de kunder der rammes af de nye prisstigninger, og effekten er ikke udeblevet. På Facebook får YouSee flere utilfredse henvendelser, der mener at det her er dråben, der får dem til at forlade YouSee.

Annonce:

“YouSee justerer prisen for ca. en tredjedel af vores eksisterende bredbåndskunder, der i gennemsnit får en prisstigning på mellem 10 og 20 kr,” skriver YouSees produktdirektør, Hans Henrik Knudsen, i en mail til Ekstra Bladet.

Som altid er begrundelsen for prisstigningen omkostningerne til at udbygge det eksisterende net. Vi ved endnu ikke hvilke kunder der rammes, om det er DSL, Coax, Fiber eller baseret på hvad hastighed man har, og afventer at se dette fra YouSee.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.