Forside Produkter Computere

ASUS lancerer ZenBook Duo med ScreenPad Plus i Danmark

-

ASUS har i dag officielt lanceret ZenBook Duo (UX481).

ZenBook Duo er en banebrydende 14” bærbar, der indeholder den nye ASUS ScreenPad Plus, der er en 12,6” sekundær touchskærm i fuld bredde.

Zenbook Duo er designet til kreativitet og produktivitet mens man er på farten, hvilket understøttes af et 70 Wh-batteri, der giver op til 22 timers batterilevetid. Den kommer med en 10. generation Intel Core-processor, kombineret med op til 16 GB RAM og et dedikeret NVIDIA GeForce MX 250 grafikkort, med lynhurtig 512 GB PCIe-lagring.

Annonce:

 

Hvad kan ScreenPad Plus?

Den unikke ScreenPad Plus på ZenBook Duo er en ekstra 12,6″ touchskærm i fuld HD og 32:9-format, der befinder sig øverst på computerens tastaturdel og udfolder sig over computerens fulde bredde. ScreenPad Plus tilføjer et stærkt forstørret visuelt arbejdsområde, mens den bærbare standardformfaktor bevares og giver brugerne mulighed for at nyde produktivitets- og effektivitetsfordelene, ved at kunne anvende to separate skærme på sin bærbar.

 

ScreenPad Plus kan anvendes som en traditionel sekundær skærm, men tilbyder dertil også mange tidsbesparende funktioner, som er indbygget i ScreenXpert-softwaren. Disse inkluderer blandt andet praktiske hurtig-funktioner som App Switcher, der lader brugeren placere let tilgængelige programgenveje på ScreenPad Plus, ViewMax, der tillader brug af begge skærme, som én stor skærm, og Task Group der giver brugeren mulighed for at starte flere selvbestemte programmer på samme tid, med bare et enkelt knaptryk – som en makro, perfekt hvis man for eksempel har en række programmer, som man altid bruger i sammenhæng. Genvejstasten Task Swap lader dertil brugeren hurtigt skifte om de vil have deres indhold på hovedskærmen, eller på ScreenPad Plus – blot ved et enkelt tryk sendes indholdet hvor man ønsker det.

Brugerne kan trække alle sine Windows-applikationer, programmer, værktøjslinjer eller menuer ned til ScreenPad Plus, for at reducere rod på hovedskærmen eller for at forbedre arbejdseffektiviteten. Indholdsskabere kan dokke deres værktøjer såsom video-forhåndsvisning, tidslinjer, kodevinduer eller lydmikserpaneler på ScreenPad Plus for at optimere deres arbejdsgang. Sociale apps, der er placeret på ScreenPad Plus, giver brugerne mulighed for at holde sig ajour og reagere øjeblikkeligt på meddelelser, mens de arbejder, uden at skulle skifte mellem vinduer.

 

Pris og levering

ASUS Zenbook Duo (UX481) er tilgængelig nu hos: Proshop, MM-Vision, Komplett, Dustin Home og Power.

Vejledende pris:

  • Intel Core i7-10510U, 16 GB RAM, 512 GB PCIe SSD – 11 999 DKK

Se aktuel dagspris her.

Annonce:
Forrige artikelNye Snapdragon-chipset fra Qualcomm har 5G-modemchips indbygget
Næste artikelTEST: Huawei FreeBuds 3 – trådløs In-ear med aktiv støjreduktion
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.