Forside Produkter Connected Home

JBL klar med to nye trådløse højttalere med WiFi, Bluetooth og Chromecast

-
JBL Link Portable

JBL er klar med to nye trådløse højttaler med WiFi og Bluetooth. Oven i det får du Chromecast og Google Assistant.

JBL Link Portable er en af to nye højttalere fra JBL, der kommer med WiFi, Bluetooth og Chromecast understøttelse. Desuden får du også Google Assistant med, når højttaleren er på internettet.

Designet er nydeligt og begge højttalere kommer ed 360 JBL Signature sound.

Annonce:

JBL Link understøtter også AirPlay 2, så du kan streame direkte fra Apple Music og andre musiktjenester på Apple enheder. Du kan sågar bruge Google Assistant til at skifte numre for dig.

 

JBL Link Portable har en batterilevetid på otte timer og er IPX7 vandtæt, så du kan have den med dig, uanset om du synger og plasker i badet, eller om du lytter til din favorit kunstner i det fri. Der medfølger desuden en ladestation, så du nemt kan få strøm på højtaleren uden at skulle tænke på kabler eller ledninger.

Den anden nye højttaler fra JBL hedder Link Music, som måske er lille i størrelsen, men stadig har 360 JBL Signature Sound. Med Wi-Fi og Bluetooth streaming samt Google Assistant kan du streame dine favoritnumre, spørge Google om vejrudsigten og blive opdateret på de seneste nyheder.

 

Pris og levering

JBL Link Portable og JBL Link Music fås i farverne ocean blue, sort og grå og er tilgængelige til en pris på henholdsvis 1.299 kr. og 999 kr.

Annonce:
Forrige artikelViasat: Prisstigninger varslet for 2020
Næste artikelIntel tabte milliarder på salg af mobilchip-division til Apple
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.