Forside Produkter Mobil

Telia klar med eSIM

-
Foto: Shutterstock.com

Telia lancerer eSIM til alle kompatible smartphones og smarture.

Med det digitale simkort, eSIM, bliver det nu nemmere for Telia-kunderne at skifte SIM, og samtidigt bliver det muligt at have mere end et telefonnummer på mobilen.

SIM står for Subscriber Identity Module, og identificerer telefonen overfor teleselskabet.

Annonce:

Med eSIM indbygget i telefonen er der ikke længere behov for det traditionelle SIM-kort af plastik. Det digitale eSIM downloades fra selvbetjeningsuniverset hos Telia, og giver dig mulighed for at bruge mobil, tablet eller smartwatch med det samme, uden at du behøver indsætte et fysisk SIM-kort.

 

Smartere end SIM

Det digitale eSIM-“kort” er allerede standard i en række smartwatches som fx flere Apple Watches, hvor der ikke er plads til et fysisk kort. Det betyder, at du kan lade mobilen ligge derhjemme, når du f.eks. løber en tur, træner i fitnesscentret eller arbejder i haven – og stadig modtage opkald på dit mobilnummer via uret via Nummerdeling-tillægstjenesten.

Med eSIM får du nu også muligheden for at have flere mobilnumre på én mobil. Du kan for eksempel have dit arbejdsnummer på et fysisk SIM-kort og dit private nummer på et eSIM-kort. Det kræver selvfølgelig, at din mobiltelefon understøtter muligheden.

Med tiden forventes eSIM at blive standard i alle nye mobiltelefoner og smartwatches.

 

Tilgængelighed

eSIM lanceres i første omgang til Telias privatkunder, og det kan bestilles via selvbetjening på ‘Mit Telia’ fra tirsdag d. 17/12.

Log på og vælg det abonnement (mobilnummer) du ønsker eSIM på, og vælg derefter eSIM under ”Bestil nyt SIM-kort”. Hvis du gerne vil bruge Apple Watch med eSIM og dermed have samme nummer på dit AppleWatch som på din mobiltelefon, så skal du bestille Nummerdeling.

 

Annonce:
Forrige artikelWham har julegaven til dit 4K TV
Næste artikelVIDEO: Se den nye Top Gun Maverick trailer her
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.