VIDEO: Se den nye Top Gun Maverick trailer her

-

Tom Cruise er tilbage som Maverick i første trailer til Top Gun 2

For nogle måneder siden fik vi en lille teaser til Top Gun Maveric der kommer i 2020, og nu er den første officielle trailer så klar. Det kan anbefales at se den med høj lyd, og gerne med en subwoofer tændt.

Tom Cruise er  tilbage i sin ikoniske rolle som piloten Pete ’Maverick’ Mitchell som han spillede første gang for 33 år siden i monsterhitet Top Gun.

Annonce:

Siden sidst er Maverick blevet instruktør på Top Gun, og han vælger at tage sønnen af hans afdøde ven og navigator Nick ‘Goose’ Bradshaw under sine vinger. Hvordan det ender må vi vente til premieren på den nye Top Gun Maveric at få af vide.

Rollelisten tæller udover Tom Cruise navne som Miles Teller, Jon Hamm, Val Kilmer (Iceman), Ed Harris og Jennifer Connelly.

I instruktørstolen finder man Joseph Kosinski, der tidligere har lavet science fiction-filmen Oblivion sammen med Tom Cruise.

Top Gun Maverick får premiere den 16. juli 2020 i Danmark. Skal du se den?

Annonce:
Forrige artikelTelia klar med eSIM
Næste artikelStofa: Vi integrerer DRTV i bokse, apps og web
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.