Forside Produkter Mobil

3LikeHome udvider til Dubai og øvrige Forenede Arabiske Emirater

-

De de syv emirater i Forenede Arabiske Emirater bliver nu en del af 3s 3LikeHome.

Dase på stranden, ørkensafari eller 24-timers mellemlanding med shopping og sightseeing, inden turen går videre.

Annonce:

Det er ikke uden grund, at Forenede Arabiske Emirater, der bl.a. tæller Dubai og Abu Dhabi, er blevet et yndet rejsemål for danske turister.

Fra i dag kan kunder hos teleselskabet 3 bruge data, ringe, sms’e og modtage opkald til samme priser som i Danmark, når de befinder sig i landet. 3 har nemlig udvidet 3LikeHome-konceptet til også at omfatte Forenede Arabiske Emirater, så der nu samlet set dækkes 65 lande.

3 fortæller at det hidtil har kostet deres privatkunder kr. 22,50/minut at ringe hjem til Danmark fra emiraterne. En SMS kostede 4 kroner, mens mobildata kostede svimlende 100 kr/Mbyte.

Det svarede til, at prisen for at se en halv times Netflix i HD-kvalitet, ville løbe op i svimlende 150.000 kr, har 3 regnet sig frem til. Det var der nok ingen som gjorde, men blot for at illustrere hvor dyrt det var tidligere.

“Vores ultimative mål er at dække hele verden med 3LikeHome, og Forenede Arabiske Emirater er et vigtigt skridt på vejen, som har været ekstremt efterspurgt. Mange tager dertil på ferie eller tilbringer en dag eller to i landet, hvis de skal rejse langt. Nu kan de nemt og hurtigt holde kontakten med venner og familie derhjemme uden at bekymre sig”, fortæller David Elsass, der er direktør for 3’s privatmarked.

Forenede Arabiske Emirater er en føderation bestående af syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras Al Khaimah, Sharjah og Umm Al Quwain.

 

Annonce:
Forrige artikel12 timers konstant musikafspilning i nye Galaxy Buds – men ingen støjreduktion
Næste artikelNetflix hæver prisen i Norge og Sverige
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.