Forside CES CES 2020

Danske Frameo har succes med intelligente fotorammer på CES 2020

-
Nicolai Schmidt og Kasper Borup Jensen fra Frameo

Det århus-baserede startup Frameo har med en god idé slået igennem i både USA og flere europæiske lande. Nu skal potentialet bare udnyttes.

Det danske Frameo ApS, startede for 4 år siden med at udvikle en software til intelligente fotorammer, og har i dag mere end 250.000 rammer ude at stå i bl.a. USA, Tyskland og de nordiske lande.

Frameo sælger ikke selv fotorammerne, men har udviklet app og software, der gør at store fabrikanter i f.eks. Kina kan bruge Frameo’s software og på den måde selv sælge intelligente fotorammer til sine kunder.

Annonce:

Det gør bl.a. Amazon og i Danmark kan du købe Frameo’s produkter hos bl.a. Power og El-giganten og masser af onlinebutikker.

Sådan virker Frameo’s app

Frameo brugere kan sende billeder til familie og venner via Frameo’s software, og til forskel for f.eks. Google, så bruger Frameo ikke skyen, men sender billederne direkte ud i folks billedrammer, så man ikke skal være bange for at ens billeder ender hos andre end dem man vil dele med.

App’en minder meget om Instagram, og du kan sende en personlig besked med sammen med det billede du deler. Billederne kører så som et slide-show hos den familie eller de venner du ønsker at dele billeder og videoer med.

 

Billeder kan gemmes på SD kort, som er indbygget i de mange forskellige fotorammer som Frameo understøtter.

På CES 2020 leder Frameo efter endnu flere distributører og samarbejdspartnere til det Århusianske startup. Vi ønsker dem held og lykke.

 

 

Annonce:
Forrige artikelDanskere over 47 år streamer mere tv nu
Næste artikelHollywood-studie vil bruge AI til hjælp om film er ‘hot or not’
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.