Forside Produkter Mobil

Fullrate lukker og smides ind under YouSee

-
Foto: recordere.dk

TDC har valgt at lukke det danske mobilselskab Fullrate der sælger bredbånd og telefoni, og flytte alle aktiviteter ind under YouSee.

Det fortæller TDC i en pressemeddelse. Selskabet der har ca. 200.000 kunder flyttes ind under YouSee.

“Vi samler nu begge brands hos YouSee, fordi vi med én stærk enhed kan udvikle endnu bedre produkter til vores kunder og give dem den bedste kundeoplevelse, når de har brug for vores hjælp”, fortæller Michael Moyell Juul, der er koncerndirektør i Nuuday til finans.dk

Annonce:

TDC købte Fullrate i 2008, og nu vil TDC Group ejede Nuuday flytte dem sammen med YouSee for at sikre fortsat nye og innovative produkter og løsninger.

“Vi glæder os til at byde Fullrates kunder velkommen i YouSee. Vi sørger for alt det praktiske og sender alle kunder en mail, inden deres produkter flyttes. Er man mobilkunde hos Fullrate, skal man f.eks. ikke skifte sim-kort i forbindelse med flytningen, ligesom langt de fleste kunder vil kunne beholde deres router, hvis de ønsker det,” fortæller Michael Moyell Juul.

Sammenlægningen af YouSee og Fullrate vil ske over de næste måneder, og det betyder samtidigt at direktøren for Fullrate Lars Asger Peteresn forlader Nuuday.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.