Forside CES CES 2020

Jabras top-øretelefoner kan nu tåle støv, vand og sved

-
Foto: Recordere.dk

De anmelderroste Jabra 75t Elite-øretelefoner er nu blevet endnu bedre.

Når det gælder true wireless-øretelefoner sidder der et dansk firma på tredjepladsen, når det gælder globalt salg. Efter Apple og Samsung er det danske Jabra, der sælger flest af de trådløse øretelefoner, hvilket blandt andet skyldes et skarpt fokus på den rigtige, avancerede teknologi til en god pris.

Ved IFA-messen sidste år præsenterede Jabra deres seneste model i kategorien, nemlig 75t Elite, der kan prale med at være foran på batterilevetid i forhold til konkurrenterne fra Apple og Samsung. Modellen kan levere syv timers musikafspilning på en opladning.

Annonce:

Dertil kommer, at 75t Elite ligesom konkurrenterne kan lades op fire gange i den medfølgende æske, hvilket giver en samlet spilletid på 28 timer, før æsken også skal lades op. Men 75t Elite manglede noget, da modellen blev lanceret i efteråret.

Når Jabra er populær på verdensplan, er det blandt andet fordi, deres øretelefoner appellerer til fitness-folket. Jabras Elite Active-serie er modstandsdygtig overfor både elementernes rasen og svedkirtler på overarbejde, og er derfor et populært valg for f.eks. løbere og cykelentusiaster.

 

Kan tåle vand, men ikke shampoo

Naturligvis skulle 75t-modellen også komme i en Active-udgave, og sådan en udgave har Jabra netop annonceret i forbindelse med CES-messen, hvor de blandt andet blev vist frem på CES Unveiled, der giver en forsmag på nogle af messens nyheder.

75t Elite Active er IP57-certificerede, hvilket betyder at de er støv-resistente (men dog ikke støvtætte), og kan nedsænkes i vand på op til en meter uden at tage skade, så længe de ikke bliver på denne dybde i alt for lang tid.

Med andre ord er det ikke noget problem, hvis 75t Elite Active bliver taget med på en cykel- eller løbetur i regnvejr, og skulle de ved et uheld komme en tur i toilettet, en fyldt håndvask eller i et badekar med vand til kanten, overlever de også, hvis de fiskes op relativt hurtigt.

Som Claus Fonnesbech fra Jabra fortalte Recordere, så kan de i princippet også tages med under bruseren, når du går i bad, men bare fordi de er vandafvisende, kan de ikke nødvendigvis tåle shampoo og sæbe. Så det er altså ikke nogen god idé.

Med lanceringen af 75t Elite Active har Jabra også lanceret en ny software, der kan justere lyden i øretelefonerne efter din egen høreprofil. Hvis du med alderen har mistet lidt af diskanten i hørelsen, kan denne software altså kompensere for det.

Men det kan du læse meget mere om indenfor de næste dage, hvor vi besøger Jabra og får en dybdegående demonstration af både de nye øretelefoner, høreprofil-softwaren og de andre nyheder, Jabra har med på CES.

 

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelTP-Link klar med Wi-Fi 6 MESH routere
Næste artikelSamsung: 2020 handler om skærme…. Mange skærme
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.