Forside Nyheder

Netflix hæver prisen i Norge og Sverige

-

Vore nabolande skal nu af med mere for det store Netflix-abonnement.

Netflix har valgt at hæve priserne Norge og Sverige, samt Belgien og Luxemborg. Det skriver det norske magasin Tek.no

Annonce:

“Netflix ændrer prisen på abonnementer i Norge for at afspejle forbedringer, der er foretaget i tjenesten, herunder investeringer i norsk indhold såsom sidste års Hjem til jul og projekter, der er i gang, såsom Ragnarok, Blodtur og Cadaver. Netflix investerer også kraftigt i bedre teknologi for at forbedre servicen”, lyder det fra Netflix, som en forklaring på prisjusteringerne.

I Norge koster det mindste Netflix-abonnement Basic kr. 89/måned og det mellemste Standard-abonnement kr. 109/måned. Disse forbliver uændret.

Det abonnement der stiger er det store Premium med 4K UHD og HDR. Før kostede det kr. 139/måned i Norge. Fremover vil det koste kr. 159/måned. Samme prisændring for Sverige.

Omregnet er det godt 120 danske kr/måned. Så selv med prisstigningen er det abonnement billigere i Norge. Herhjemme koster det kr. 129/måned.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.