Forside Produkter Mobil

Ny Nokia 2.3 får AI kamera og to dages batteritid

-

Nokia lancerer i dag den nye Nokia 2.3 med AI-teknologi og 2 dages batteritid på en Android Smartphone til 899,-

Den nye Nokia 3.2 byder på et AI-baseret kamera, der giver dig mulighed for at tage billeder som en professionel. Nokia 2.3 har en stor 6,2” HD+ skærm og batterilevetid på to dage. Derudover er Nokia 2.3 klar til Android 10, hvilket garanterer månedlige sikkerhedsopdateringer i tre år og OS-opdateringer i to år.

Nokia 2.3 har dobbeltkamera og kommer med “Recommended shot”, der er en helt ny funktion ved Nokia-telefoner. Når du tager billeder af ting i bevægelse, forsøger telefonen at skabe det bedste billede, ved at skyde flere billeder og anbefaler det bedste – også selvom det ikke var lige, da du trykkede på udløseren. Sammen med AI-funktioner som “portrættilstand” og billedbehandling ved lavt lys gør Nokia 2.3 det muligt at tage gode billeder i mange forskellige omgivelser og lysforhold.

Annonce:

 

Kommer med dedikeret Google Assistant-knap

Med Nokia 2.3 følger desuden en Google assistent-knap, der sparer forbrugerne tid i en travl hverdag. Her er det muligt at bruge stemmen til fx at se kommende begivenheder i kalenderen eller tjekke afgange for offentlig transport. Nokia 2.3 har også biometrisk ansigtsgenkendelse, der hurtigt låser telefonen op.

 

Langvarig batteritid

Takket være den AI-assisterede selvjusterende batteriteknologi kan Nokia 2.3 holde op til 2 dage på en enkelt opladning. Den lærer hvilke apps du bruger mest, og prioriterer strømmen til dem – så kan du bruge flere af de funktioner, du elsker, i længere tid.

Elegant nordisk inspireret design

Inspireret af den nordiske designarv har Nokia 2.3 et design skabt til at holde. Overfladen med 3D nanotekstur ligger sikkert i din hånd og har en lækker finish. Telefonens overflade er uden ujævnheder eller kameraforhøjninger, da det dobbelte kamera er integreret ved hjælp af avanceret ingeniørarbejde. På indersiden beskytter en trykstøbt aluminium chassis de indre komponenter ved at gøre telefonens konstruktion slidstærk og solid.

 

Priser, tilgængelighed og forhandlere

Nokia 2.3 kommer i farverne Charcole, Cyan Green og Sand til en vejl. udsalgspris på 899 DKK og kan forhandles hos Elgiganten, Proshop og Power (fra 27. januar 2020) og Salling Group (Bilka og Føtex) (fra 17. januar 2020).
Annonce:
Forrige artikelOnePlus skifter til 120Hz skærme på 2020 modeller
Næste artikelWestworld III får premiere d. 16/3-20
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.