Forside Produkter Mobil

Nye Galaxy Buds+ ser ud til at fastholde designet

-

Så er der landet nye billeder af Galaxy S20 og de kommende Buds+.

Man kan ikke ligefrem sige, at Samsungs sikkerhedsforanstaltninger, når det gælder lanceringer af nye telefoner, er i top. Eller også er der tale om en meget nøje kontrolleret hype-opbygning fra den sydkoreanske elektronikgigants PR-team.

Annonce:

På nuværende tidspunkt er der næppe meget omkring Galaxy S20, der kan overraske, når Samsung præsenterer den 11. februar, formentlig sammen med en række andre produkter. Der har været lækket billeder og specifikationer i massevis allerede.

Nu er der så dumpet nye billeder ud på nettet, denne gang via lækage-kongen Evan Blass. Det ser ud til at være helt officielle marketing-billeder af S20, men også af Galaxy Buds+, som der er høje forventninger til.

For nylig kom det frem, at Samsung sandsynligvis dropper den aktive støjreduktion, der ellers bliver mere og mere populær at sætte i in-ear-øretelefoner. Til gengæld har Samsung valgt at satse på, hvad der formentlig er den største udfordring i kategorien: Batterilevetiden.

Kamera med 100x zoom

Sammobile rapporterede for nylig, at Buds+ vil få et 85 mAh-batteri indbygget i hver af øretelefonerne, hvilket skulle give en spilletid på helt op til 12 timer, før de skal ned i æsken igen for at blive ladt op. Det sidste kan så ske fire gange, med en samlet spilletid på 48 timer, før også æsken skal lades op.

Det er 2-3 gange så meget som de fleste in-ear-øretelefoner på markedet kan håndtere lige nu, og vil være lidt af et syvmileskridt. Men det ser ikke umiddelbart ud som om, det større batteri har gjort ret meget ved designet.

Skal man stole på de billeder, Evan Blass netop har lækket, ligner Buds+-øretelefonerne sine forgængere til forveksling. En af fordelene ved Galaxy Buds har hele tiden været deres relativt diminuitive størrelse og diskrete design, så det vil nok blive hilst velkomment, at dette fastholdes. Især, hvis også Buds’ relativt overkommelige pris hænger ved.

Hvis det viser sig, at Samsung efter blot en enkelt generation er lykkedes med at næsten tredoble batterilevetiden i Galaxy Buds uden at ændre på designet, må man tage hatten af for firmaets tekniske udviklere og designere.

. Billederne ser i øvrigt også ud til at bekræfte den 100x zoom-funktion, som en af de nye S20-modeller kommer til at have ifølge rygterne. Funktionen er en del af et vildt kameramodul, der angiveligt også rummer en sensor på 102 megapixel. Men om noget som helst af det ovenstående virkelig er tilfældet finder vi først ud af med 100% sikkerhed 11. februar.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.