Forside CES CES 2020

Samsung klar med fire nye smartphones på CES

-
Samsung Galaxy Note 10 Lite

På CES 2020 i Las Vegas er Samsung klar med to nye lite modeller af deres S10 og Note 10 serier. Disse præsenteres på Samsungs stand i den kommende uge.

På CES 2020 er Samsing klar med en række mobilnyheder til det nordiske marked. Blandt nyhederne er at Samsung Galaxy S10 Lite og Note 10 Lite.

De to nyheder kommer i mere prisvenlige versioner, og oven i det kommer Samsung Galaxy A71 og A51 som allerede er lanceret andre steder nu på det nordiske marked.

Annonce:

Galaxy S10 Lite og Note 10 Lite tilbyder premium-funktioner til et bredere publikum

Samsungs nyheder Galaxy S10 Lite og Note 10 Lite bygger videre på Galaxy S- og Note-serien. De nye Lite-enheder indeholder de centrale Galaxy-funktioner. Udover disse fordele har de nye versioner også en lavere pris, som Samsung håber bidrager til, at flere får adgang til produkterne.

”I ti år har Galaxy S- og Galaxy Note-serien haft succes over hele verden. De repræsenterer vores konstante arbejde med at levere branchens førende innovation. Galaxy S10 Lite og Galaxy Note10 Lite vil således introducere de vigtigste premium-funktioner, men til en lavere pris” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark.

Galaxy S10 Lite er udstyret med Ultimate Pro-grade kamera, som er en funktion der muliggør knivskarpe fotos og nem videooptagelse, samt ultravidvinkel- og makrokamera.

Sammen med Samsungs Super Steady billedstabilisering kan enheden skabe højere stabilitet for fotos og videoer i bevægelse. Galaxy Note10 Lite har stadig en medfølgende S Pen. Med S Pen kan du som bruger nemt styre en præsentation, kontrollere dit videoindhold eller tage et billede.

 

Pris og levering

De to enheder lanceres den 31. januar 2020, hvor Galaxy S10 Lite kommer i farverne Prism White, Prism Black og Prism Blue og Galaxy Note10 Lite kommer i farverne Aura Silver, Aura Black og Aura Red. Den anbefalede pris for Galaxy S10 Lite er 5.199 DKK og 4.799 DKK for Galaxy Note 10 Lite.

 

Specifikationer

Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

Annonce:
Forrige artikelTV 2 SPORT X – Danmark har fået endnu en sportskanal
Næste artikelCES 2020: Nye LG 8K TV inkl. en ny størrelse OLED
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.