Forside Indhold og distribution Film

To spritnye Marvel-serier kommer til Disney+ i år.

-

Disney+ ville ellers kun have spist os af med en enkelt, men nu kommer der to ’Avengers’-relaterede live-action-serier til streamingtjenesten.

Fra kommentarerne på de historier, vi har bragt om ’The Mandalorian’ i de seneste dage, står det klart, at flere Recordere-læsere allerede har fundet vej til indholdet på streamingtjenesten Disney+, selv om denne endnu ikke er officielt lanceret i Danmark.

Annonce:

Disse læsere kan nu glæde sig til et nyt år med en række nye animerede og live action-serier. Det gælder for eksempel førnævnte ’The Mandalorian’, der vender tilbage til efteråret. Men det er ikke kun Star Wars-universet, der får nye serie-afsnit i 2020.

Det gør Marvel-universet også i form af to nye serier fra Marvel Cinematic Universe. Der har gået rygter om disse i årevis, men nu har Disney bekræftet, at de dukker op i år. Og det er faktisk lidt af en nyhed, eftersom vi kun havde forventet den ene i 2020.

Det har hele tiden været meningen, at en serie på seks afsnit helliget de to sidekarakterer fra MCU, The Falcon og The Winter Soldier, skulle komme i år. Men nu har Disney+ bekræftet, at også serien om Scarlet Witch og Vision kommer indenfor de næste 12 måneder. Den skulle ellers først have været klar i 2021.

Scarlet Witch og Vision i 1950’er-stil

Den sidstnævnte kommer til at få den pudsige titel ’WandaVision’ og i en ny trailer for kommende titler har Disney givet os et lille billede af, hvad vi kan forvente. Og det ser altså lidt weird ud. Angiveligt kommer serien til at foregå dels i 1950’erne (som man kan se på ”glansbilledet” herover) og i nutiden.

Den nutidige historie vil fungere som en forløber for begivenheder, der foregår i den kommende MCU-film ’Dr. Strange in the Multiverse of Madness’, og måske rummer dennes titel en forklaring på dels, hvordan Vision stadig er i live efter at være blevet slået ihjel (to gange!) i de sidste to Avengers-film, dels hvorfor 1950’erne er involveret.

Som man kan se på billedet vender Paul Bettany og Elizabeth Olsen tilbage i rollerne som hhv. Vision og Scarlet Witch/Wanda Maximoff. Anthoney Mackie og Sebastian Stan vender også tilbage som The Falcon og The Winter Soldier i deres serie.

Ud over de to nævnte MCU-serier kommer er der angiveligt også planer om en serie med Loke, igen spillet af Tom Hiddleston, og Jeremy Renner kommer igen til at spille Hawkeye i sin egen serie, der begge er sat til at få premiere i 2021.

Der er også en række film på vej til Disney+ i 2020, herunder en af de to sidste Star Wars-film, der stadig mangler på tjenesten, nemlig ’Solo: A Star Wars Story’ (Der er ikke noget nyt om, hvornår ’The Rise of Skywalker’ lander på Disney+). ’Toy Story 4’ får også streaming-premiere i år, og det samme gør en række andre film og tv-serier.

Annonce:
Forrige artikelLG på CES: Et rulle-OLED til loft og et 48″ OLED
Næste artikelYouSee vil kompensere Bland Selv-kunder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.