Forside Baggrund

TV 2 Play ruller højere framerate ud på alle live TV kanaler

-

TV 2 Play er i fuld gang med at rulle 50 billeder i sekundet ud på alle deres live TV kanaler, så du får god oplevelse på især sportsudsendelser og TV Shows.

Et af de store kritikpunkter for TV 2 Play har været den lave framerate på live TV, hvor TV 2 Play streamede med 25 fps. Det gør TV 2 nu noget ved, og hæver hastigheden til 50 billeder per sekund på alle live TV kanaler.

Annonce:

Det gælder dog ikke Smart TV apps, hvor flere Smart TV desværre kun understøtter 25 fps, fortæller TV 2 til recordere.dk. Men på øvrige enheder, eksempelvis Apple TV, der kan man allerede nu se live TV programmer med den forhøjede framerate.

TV 2 oplyser at de senere vil rulle en mere dynamisk løsning ud, hvor de kunder der har et TV med en Smart TV løsning der understøtter 50 fps, også får den forbedrede kvalitet, mens Smart TV der ikke understøtter 50 fps i stedet får 25 fps som hidtil.

Med kvalitetsløftet er TV 2 Plays kvalitet på livestreaming nu sammenlignelig med sports-streamingtjenester som ViaPlay og Eurosport. Vær dog opmærksom på at ændringen nu kun gælder live TV, og ikke alle de arkiverede udsendelser på TV 2 Play.

50 fps fra TV 2 Play kan opleves på web og apps (iOS og Android), på Chromecast, Android TV og Apple TV.

 

Annonce:
Forrige artikelNyt navn til ikonisk filmstudie
Næste artikelTVprisen 2020: Her er alle vinderne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.