Forside Nyheder

TV 2 SPORT X – Danmark har fået endnu en sportskanal

-

I dag åbnede endnu en sportskanal for de danske TV – og streaming seere. Kanalen der hedder TV 2 SPORT X, og skal give danskerne endnu mere valgfrihed for at se store sports-events.

Åbningen af den nye kanal foregik på Midtergangen på TV 2s hovedsæde på Kvægtorvet, hvor kanalen har sit hjemsted. TV 2 SPORT X blev ringet i gang af TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen – og det skete med brug af en klokke udlånt af kendt sportsbar i Odense.

“Sport er en stor og betydelig del af TV 2s DNA, og derfor forfølger vi hele tiden muligheden for at gøre noget bedre og lave mere af noget, vi er gode til. Da vi lancerede TV 2 SPORT i 2015, gik der mange tanker, planer og seminarer forud. Noget af det, der kom ud af møder og seminarer, og som stadig står skarpt og tydeligt, var, at ”legesyg” skulle være en kerneværdi for sporten og vores tilgang til arbejdet med at udvikle kanalen. Dén kerneværdi har vi udfoldet og udviklet meget flot gennem årene. Denne værdi har også været drivende for arbejdet med lanceringen af TV 2 SPORT X, og den har været synlig i lanceringskampagnen for den nye kanal”, sagde Anne Engdal Stig Christensen blandt andet i sin åbningstale.

Annonce:

 

Satser på streaming

Selvom du kan se TV 2 SPORT X hos flere TV distributører ( YouSee, Stofa, Boxer, Waoo, Canal Digital, Altibox og Telia), så satser TV 2 på at endnu flere tilkøber sport til deres TV 2 Play tjeneneste.

TV 2 vil gerne måle succes på salget af sportspakkerne på TV 2 Play, og ikke alene på rating og share.

TV 2 SPORT X kan ses via TV 2 PLAY, hvor TV 2 lancerer en særlig pakke – ’Favorit + Sport’ – som indeholder alle TV 2-kanaler (live og on demand) inklusive de to rene sportskanaler, TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Prisen for den komplette pakke med Favorit + Sport bliver 149,- med reklamer og 179,- uden reklamer (Dog er der stadig reklamer i almindeligt flow-TV).

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.