Forside CES CES 2020

VIDEO: Thinkpad X1 Fold er verdens første foldbare OLED PC

-
Lenovo X1 Fold (foto: recordere.dk)

Lenovo overraskede alle på CES 2020 med en Windows laptop med en foldbar OLED skærm. Se videoen med den spændende computer.

En af de mere spændende nyheder på CES 2020 var den smarte Windows PC som Lenovo har med. Den hedder ThinkPad X1 Fold. Og det er ikke en prototype, men en bærbar PC, der kommer til Europa til sommer. Den foreløbige pris er 2.499,- USD (ca. 16.820,- DKK men så kommer der moms og afgifter), så prisen bliver nok over 20.000 DKK i Danmark.

 

Annonce:

Har også 5G modem indbygget

Ved at kombinere ingeniørhåndværk med erfaringer og indsigt fra brugerne er det lykkedes Lenovo at genopfinde mobilitet i denne bærbare computer helt fra bunden.

Den foldbare OLED skærm er på 13,3 tommer med en 2K opløsning, og en samlet vægt på ca. 1 kg. Den kan tilpasses til brugernes behov, så de kan gå fra det meget kompakte format til et fuldt display.

Og så kommer ThinkPad X1 Fold med et indbygget 5G modem, så du har høj hastighed på din internetforbindelse. Om der er 5G net i Danmark til sommer er en anden ting.

Der er også et lille eksternt tastatur med, som kan gemmes i den sammenfoldede skærm.

Det var ikke muligt at få de fulde specifikationer fra Lenovo, men de siger at den kører på en Intel Hybrid CPU.

 

Specifikationer

  • Skærm: 13,3″
  • Opløsning: 2048×1536 pixels
  • Vægt: 1 kg.
  • RAM: 8GB
  • Touchskærm: Ja
  • OS: Windows 10
Følg CES i Las Vegas på recordere.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.