Forside Nyheder

Westworld III får premiere d. 16/3-20

-

HBO er klar med den ny sæson 3 af Westworld, hvor handlingen rykker ud af parken.

Science fiction-serien Westworld, der herhjemme kører på streamingtjenesten HBO Nordic, udkommer i år med en 3. sæson.

Annonce:

De to teaser-trailere der tidligere er udsendt viser glimt af værternes (robotternes) liv udenfor selve forlystelsesparken Westworld.

Hvor seriens to tidligere sæsoner har haft fokus på en overordnet gåde, et puslespil der skulle løses via de mange brikker som blev afsløret undervejs, så er det nu robotters og menneskers liv der skildres, med robotterne som den jagede part.

Første teaser viste scener fra samlivet mellem mennesker og robotter, i et neo Los Angeles – som skaberne forestiller sig en fremtidig udgave af byen.

I anden nye teaser-trailer for Westworld III møder vi tech-firmaet Incite Inc.

Videoen er lavet som en reklame for det fiktive selskab. Her fortæller medstifteren Liam Dempsey senior om Incite Inc’s “revolutionerende strategimotor”, hvor brug af data kan løse alt. Den fiktive PR-video slutter med budskabet “Dit eneste valg er os”.

Jer, der måtte være bange for spoilere, kan roligt se med på dette stadie. Disse teasere er ikke af den type der afslører noget af selve handlingen. De giver blot hver et indblik i hvilke scener der er sat for Westworld III, nu hvor serien rykker ud af parken.

 

Premieredato

Der er premiere på HBO Nordic d. 16. marts.

Derefter udsendes et nyt afsnit hver de følgende mandage. Der er i alt 8 afsnit i 3. sæson.

 

Tidligere teaser-trailere

Her er de tidligere teaser-trailere som HBO har udsendt om Westworld III

 

Annonce:
Forrige artikelNy Nokia 2.3 får AI kamera og to dages batteritid
Næste artikelTV-krigen: Discoverys seertal er halveret efter YouSee exit
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.