Forside Indhold og distribution Film

Disney+ er på vej: Viaplay mister meget Disney-indhold

-

NENT (Nordic Entertainment Group) har lavet en ny aftale med The Walt Disney Company Nordic.

Når Disney+ kommer må andre streamingtjenester vige for Disney-indholdet.

Annonce:

Det betyder et farvel til Disney, Marvel, Pixar og Star Wars på Viaplay. Det viser en ny aftale mellem NENT (Nordic Entertainment Group) og The Walt Disney Company Nordic.

NENT får til gengæld første tv-vindue til film fra 20th Century Fox, med visning på såvel Viaplay som Viasat.

Det er film som de Oscar-nominerede ‘Jojo Rabbit’ og ‘Ford v Ferrari’ og nye ‘Terminator’-film. Dertil et katalog af Fox film som ‘Alien’, ‘Planet of the Apes’, ‘Die Hard’ og ‘Deadpool’, samt klassikere som ‘Pretty Woman’ og ‘Braveheart’.

Viaplay-kunder får også adgang til Fox+ med deres ca. 4.000 serieepisoder, med titler som ‘24’, ‘Prison Break’, ‘Futurama’, ligesom der bliver adgang til National Geographic+ der indeholder omkring 600 dokumentarer.

Aftalen indebærer også at to nye populære tv-serier fra ABC får premiere på NENTs platforme. Det er serierne ‘Emergence’ og ‘Good Trouble’.

Af tv-kanaler der beholder Viasat: Disney Channel, Disney Junior og Disney XD, mens andre NENT-kanaler kan sende serier som ‘How I Met Your Mother’, ‘The Simpsons’ og ‘Bones’ på TV (men ikke på Viaplay).

Den ny distributionsaftale med Disney gælder fra i dag, for Danmark, Norge, Sverige og Finland.

 

Opdateret med svar fra NENT

NENT kan ikke kommentere på hvor længe indholdet fra Disney, Marvel og Pixar mv. vil være tilgængelig på Viaplay. Kun at det fortsat er tilgængeligt efter i dag.

“Hvis der er ændringer i vores tilbud, giver vi vores kunder besked i god tid. Alt Disneys børnindhold forbliver på vores platforme i dag”, lyder det fra NENTs kommunikationsafdeling til recordere.dk

Disney+ åbner i Norden til sommer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.