Forside Nyheder

Elon Musk – nu som musik-stjerne

-

Man kan sige meget om Elon Musk, men han er en alsidig herre. Nu er han også musiker.

Man skulle ikke tro, Elon Musk havde tid til meget andet end sine teknologiprojekter. Han er spidsen for såvel et rumudforsknings-firma, en bilproducent og en undergrunds-boreselskab. Men SpaceX, Tesla og The Boring Company er tilsyneladende ikke nok for den sydafrikansk-fødte iværksætter.

Annonce:

Nu vil Elon Musk også være noget ved musikken. Det er måske ikke så underligt, givet at manden danner par med en musiker, nemlig indie-sangerinden Grimes, der går under det borgerlige navn Claire Boucher.

De to har base i den fancy Los Angeles-bydel Bel Air, og Grimes har ført Musk endnu længere ind i det Hollywood-miljø, som han i forvejen er stor fan af. Så måske er det derfor, manden nu gerne vil være en del af musikerkliken i L.A.

Hvad end årsagen er, så er det nu et faktum, at Elon Musk også kan kalde sig musiker. Følgere af Musks Twitter-profil har været vidne til billeder af ham i et musikstudie, som ikke bare ligner et lille hjemmestudie, men snarere kontrolrummet i et rigtigt studie. Om Musk har indrettet et fuldblods studie i sit hjem eller har lejet stedet, vidner historien ikke noget om.

EDM – Elon ”D” Musk

Men hvad vi ved er, at Musk har lavet et EDM -track. Hvis han nu havde heddet David i stedet for Reeve som mellemnavn havde det været lidt sjovere, for så havde hans initialer være EDM – ligesom Electronic Dance Music.

Musk spillede dog alligevel lidt på dette ved at kalde sig E ”D” M under lanceringen af tracket, som hedder ’Don’t Doubt Ur Vibe’. Han har udgivet det på SoundCloud hvor cover-billedet er en kombination af et billede af Mars (som SpaceX håber at nå en dag) og en Tesla Cybertruck. På coverbilledet optræder han dog under eget navn.

Der er tale om et helt klassisk EDM-track med en positiv stemning. Elon Musk optræder selv med sin egen vokal på sporet, og selv om hans stemme er blevet kørt igennem en helvedes masse effekter, kan man da godt høre, hvad der foregår. Ifølge Musk har han også skrevet teksten til nummeret.

Det indikerer, at resten af tracket måske er produceret af nogle andre. Det kunne være et sideprojekt fra Grimes, der lige nu er gravid og derfor måske går derhjemme og keder sig lidt. Hvad synes du? Er det en ny karriere, Musk bør forfølge? Giv lyd i kommentarsporet.

 

Annonce:
Forrige artikelGUIDE: Sådan ser du Super Bowl 2020 i Danmark
Næste artikelTelmore Play henter tidligere og nye tjenester ind
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.