Forside Nyheder

Her er Samsung’s 2020 TV og AV-nyheder fra Forum 2020

-

Samsung afholder lige nu en TV event på Malta, hvor recordere.dk deltager. Her er en oversigt over hvad TV og AV-produkter der kommer inden for de næste måneder.

På Samsung Forum 2020 på Malta præsenterer Samsungs nye produkter for 2020. Det er en forlængelse af de præsentationer de havde på CES 2020 tidligere på året. Og 8K og mange skærme er stadig Samsung’s agenda for 2020.

 

Annonce:

Q950TS QLED 8K er stadig flagskibet

Samsungs flagskibsmodel Q950TS QLED 8K TV kombinerer en ultra-tynd formfaktor, premium 8K billedkvalitet og imponerende surround-lyd.

Samsung Q950 QLED 8K TV er udstyret med Infinity display, hvilket i praksis betyder, at der er et 99% skærm-til-ramme forhold. Takket være en slank 15 mm profil og seks indbyggede højtalere, elimineres grænsen mellem TV og den øvrige indretning.

Samsung Q950 kommer til at være tilgængelig i Europa i størrelserne 65, 75 og 85 tommer.

Udover Q950, præsenterede Samsung også produkterne Q900 og Q800 og udvidede derfor produktlinjen af QLED 8K TV. Q900 og Q800 kommer til at findes i størrelser fra 55 til 98 tommer. På den måde sikrer Samsung, at der findes et 8K TV, der tilgodeser alles behov.

 

Samsung har med lanceringen af Galaxy S20 familien nu også mobile enheder der kan levere ind i Samsung’s økosystem. Med Galaxy S20 Ultra kan man optage 8K/24 indhold og vise det på sit 8K Samsung TV.

 

Den nye 8K QLED topmodel vægmonteret med ny Q800T soundbar nedenunder. Foto: 4kfilme.de

4K QLED/LCD stadig vigtigt for Samsung

Samsungs QLED 4K TV-apparater fortsætter med at være en stor del af Samsungs TV-portefølje. På EU-Forum meddeler Samsung, at QLED 4K i 2020 får sin hidtil stærkeste produktlinje med produkterne Q60T, Q70T, Q80T, Q90T og Q95T. Modellerne vil være tilgængelige i størrelser mellem 43 og 85 tommer.

“Vores TV- og lydprodukter fra 2020 er de stærkeste, smarteste og mest oplevelsesfokuserede indtil nu, idet de passer til mange forskellige livsstile uden at gå på kompromis med kvaliteten”, siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Denmark.

Samsung QLED TV 2020-modeller kommer blandt andet med:

  • Quantum Dot AI, som kombinerer Samsungs 8K indholdsprocessor med platformen Tizen, som er den førende Smart TV platform på markedet. Denne feature kan forstørre hvilket som helst indhold, som nu kan vises i en opløsning på over 33 millioner pixels uanset indholdets oprindelige opløsning.
  • Adaptive Picture, som analyserer lysforholdene og indholdet på skærmen og sikrer en høj billedkvalitet, uanset om det er mørkt eller lyst.
  • Active Voice Amplifier, som forsøger at eliminerer de europæiske brugers næststørste distraktion, når de ser TV, nemlig baggrundsstøj. Funktionen identificerer automatisk baggrundsstøj og øger tydeligheden i tale og dialog.
  • Objecting Tracking Sound+ (OTS+), som skaber en tredimensionel lydeffekt ved at kombinere flere højtalere på toppen, i siderne og i bunden af TV’et gennem dets unikke AI Algoritme. OTS+ analyserer lyden fra højtalerne og tilpasser automatisk lydniveauet til hændelsesforløbet på skærmen.
  • Q-Symphony, som er en implementering af en multihøjtaler. For første gang nogensinde kommer 2020’s QLED TV’er til at anvende de øvrige højtalere.

 

Samsung MS750 soundbar

Nye soundbars fra Samsung

Den nye produktlinje af soundbars tilbyder større integrering mellem TV- og lydenheder. Den europæiske produktlinje af Q-Serien inkluderer Q810T, Q76T og Q66T. Gennem Samsungs Acoustic Beam-teknologi og integrerede object-based audio af Dolby Atmos og DTS:X, sikrer Q-Serien, at man får understøttelse af mange forskellige lydformater.

Den nye Samsung S-Serie (S66/67T og S46/47T) tilbyder en kraftfuld oplevelse i sig selv, og de kommer i et smart design

 

Disney+ kommer til Samsungs 2020 modeller

Samsung fortsætter med at udvikle og udvide samarbejdet med førende indholdsleverandører, og Disney+ kommer til at være tilgængelig på Samsungs TV-apparater i 2020. Lancering sker løbende i Europa med start den 24. marts.

Samsung har også annonceret nye opkoblingsfunktioner, som imødekommer et behov hos brugere, der anvender skærmen på flere forskellige måder:

  • Multi-View er til de brugere, som ofte anvender andre enheder, mens de ser TV. Funktionen giver brugerne mulighed for at forlænge deres mobile enhed til en større skærm med 14 forskellige layouts i to forskellige vinduer.
  • Tap View gør det enklere end nogensinde at koble sin smartphone til TV’et. Brugerne kan nu spejle deres mobilskærm til TV’et, uden at enhederne rører hinanden.

 

 

 

Personificering bliver taget til nye højder med Lifestyle TV

Samsung annoncerede også den europæiske lancering af The Sero, det helt nye Lifestyle TV, som kan roteres mellem at være horisontalt og vertikalt. Brugerne kan nyde indhold fra deres smartphone i dets naturlige vertikale format ved helt simpelt at ændre TV’ets stilling til lodret.

Udover The Sero kommer Samsung Serif i nye farver. De nye farver, Cloud White og Cotton Blue, bliver tilgængelige i størrelserne 43, 49 og 55 tommer. Serif og The Sero blev tidligere i år omtalt for deres innovative produktdesign ved årets International Forum (IF) Design Awards.

The Frame produktlinjen har også nyheder. Lifestyle TV’et kommer nu også i størrelserne 32 og 75 tommer med en ny funktion, auto-curation, som gør det muligt for The Frames Art Store at tilbyde kunstværk, som er i tråd med seerens smag.

 

 

 

 

 

Annonce:
Forrige artikelNu starter Danmarks første cyberværnepligtige
Næste artikelVIDEO: Gennemgang af alle Samsungs 2020 QLED TV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.