Forside Nyheder

Jysk energiselskab ruller nu gratis fibernet ud til alle

-

Alle husstande og firmaer i EWII-koncernens dækningsområde får lagt gratis fibernet ind.

Sidste år traf energiselskabet EWII en beslutning om fibernet til alle, og nu sker det.

Annonce:

Fra mandag den 2. marts ruller gravemaskinerne ud. Og de stopper ikke, før samtlige adresser, private som erhverv, har adgang til fibernet.

EWII dækker Trekantområdet med Vejle, Fredericia og Kolding byer og opland.

”Fiber i alt til alle”, som koncernen har døbt projektet, kommer til at koste en milliard kroner, og det er godt givet ud, fortæller Pernille Johannessen, der er direktør for koncernudvikling i EWII Koncernen.

”I EWII tror vi på fibernet som en forudsætning for, at vi kan komme fremad – og foran – som samfund,” siger hun. Hun bliver bakket op af en rapport fra Energistyrelsen fra januar i år, der konkluderer at fibernet vil være fundamental for det danske samfund allerede i 2030″, lyder det fra Pernille Johannessen, og hun fortsætter:

“Særligt i Trekantområdet, hvor der er gang i udviklingen, skal den digitale udvikling være på forkant”.

 

Gratis tilslutning

Selve fibertilslutningen bliver gratis uden krav om tilslutning. Kablerne ender ikke bare i et skab ved vejen, men føres helt ind i hustandene og firmaerne, og termineres i en fiberboks, så de er klar til brug når behovet opstår.

“For os er det en festdag, for en ting er at træffe beslutningen, men en anden er at føre det ud i livet. Vi har arbejdet hårdt bag scenen på at klargøre projektet. Nu skal det ud og flyve i virkeligheden”, lyder det fra Pernille Johannessen, der slutter:

“Kunsten er nu, at fibernettet skal dække ALLE afkroge og sprækker, for når vi siger, vi vil rulle gratis fibernet ud i alt til alle, så mener vi det. Så der skal være 100 procent dækning, når vi er færdige”

 

Annonce:
Forrige artikelVinderne af TV-GULD 2020
Næste artikelElektronikkæde tilbyder gratis teknisk assistance landet over
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.