Forside Produkter Mobil

LG-rygte: Satser på V-serien med et monster af en 2020-telefon

-
Foto: Evan Blass/LG

Smartphones-flagskibe fra LG har altid heddet noget med G. Men det kan snart være slut.

LG kan være på vej til at droppe deres G-serie og i stedet satse på V-serien, som normalt kommer om efteråret. V-serien er muligvis på vej til at blive hovedsatsningen, når det gælder smartphones, og vil fremover blive lanceret om foråret, hvis man skal tro rygterne.

Allerede i sidste måned skrev Android Police om at dette kunne blive tilfældet, men nu er der sket en udvikling, der lægger yderligere brænde på bålet. Evan Blass, der er kendt for sine mange lækager af spionfotos med mere, har gravet noget op, der passer ind i den ovenstående strategi.

Annonce:

Blass har netop publiceret screenshots fra en video af den næste flagskibstelefon fra LG. De viser ikke telefonens design, men derimod dens indmad via en gennemsitg rendering af telefon. Men der er ikke tale om en LG G9, sådan som det ellers var forventet. Der er derimod tale om V60 ThinQ, den næste model i V-serien, der ellers først var forventet til efteråret.

Det ser altså ud som om, LG gør klar til at lancere en V-telefon omkring MWC-messen. Når ordet ”omkring” bruges her, er det fordi LG, ligesom Sony, Amazon og en hel del andre firmaer, har trukket sig ud af årets Mobile World Congress-messe i Barcelona på grund af coronavirus-udbruddet.

Kraftig phablet

Hvis LG præsenterer telefonen, bliver det altså ikke på selve messen, men formentlig i tiden omkring MWC, der officielt kører fra 24. til 27. februar. Og der er tale om lidt af et monster – og ikke kun størrelsesmæssigt.

LG V60 ThinQ ser ud til at blive en af de sidste telefoner, der fastholder et hovedtelefon-stik (Foto: Evan Blass/LG)

V-telefonerne ligger allerede i phablet-kategorien, og hvis rygterne taler sandt, skrues skærmstørrelsen op fra 6,7 til 6,9 tommer. Det kraftige Snapdragon 865-chipset forventes at være ombord, der vil være fire kameraer bagpå, samt et batteri på hele 5.000 mAh. Selfiekameraet foran sidder i et lille dråbe-hak i toppen.

LGs V-serie har altid forsøgt at gøre musikelskerne glade ved blandt andet at sætte en dedikeret DAC i telefonen. Det ser også ud til at være tilfældet på V60 ThinQ, der således også er en af de få telefoner tilbage, der har et minijack-stik ombord til hovedtelefoner.

Hvis LG virkelig dropper G-serien er det en anelse historisk. LGs G-serie var den første, der prioriterede skærm-til-krop-forholdet længe før alle de andre. Det gjorde de ved allerede på 2013-modellen G2 at droppe knappen på fronten og flytte fingeraftrykslæseren om bagpå – noget, der siden blev standard for de fleste Android-telefoner for en tid.

Annonce:
Forrige artikelSony trækker sig fra MWC grundet coronavirus
Næste artikelFølg Samsungs store Galaxy-event kl. 20
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.