Forside Indhold og distribution Film

Netflix: Slut med 30 dages prøveperiode

-

Nu kan man ikke længere se Netflix gratis i de første 30 dage. Netflix har droppet prøveperioden.

Prøv os i 30 dage. Du kan frit afmelde abonnementet igen inden de 30 dage er gået.

Annonce:

Sådan har det fungeret på Netflix siden starten, og prøveperioder af forskellig varighed har – indtil nu – været almindelig praksis.

“Der tilbydes i øjeblikket ikke gratis prøveperioder i dit land. For at starte dit nye medlemskab skal du gå til Netflix.com, vælge det abonnement og den betalingsmåde, der passer dig bedst”, bekræfter Netflix i Danmark. Det skriver Flatpanels.

Det er ikke kun Danmark der må undvære prøveperioden på Netflix. Flatpanels har taget en runde i Europa og kan fortællle at det samme er tilfældet for en række andre europæiske lande som Norge, Sverige, Holland, Belgien, Spanien, Italien, Frankrig og Storbritanien m.fl. Dog med undtagelse af Tyskland, hvor streaming angiveligt ikke er så udbredt endnu.

Uden en gratis prøveperiode, så slipper Netflix for de brugere der opretter et login, ser en eller flere serier over de gratis 30 dage, for så at smutte igen inden betalingen begynder.

Istedet for prøveperioden der eksperimenterer Netflix med rabatter. Flixfilm, der først spottede ændringerne, har et eksempel hvor man den første måned får det store Netflix-abonnement med 4K HDR, når man opretter et standard abonnement med HD-kvalitet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.