Forside Nyheder

Nu kommer danske The Stig: Dansk Top Gear klar til premiere

-

Top Gear Danmark har premiere på tv og streaming i denne måned.

Discovery Networks Danmark har erhvervet rettighederne til en dansk udgave af Top Gear. Nu er optagelserne i hus, og der er premiere senere i denne måned.

Annonce:

I den danske udgave er værterne skuespiller Dar Salim, tv-vært Felix Smith og den tidligere racerkører Jesper Carlsen. Samt selvfølgelig The Stig, der som altid forbliver hemmelig. Så hvem der er trukket i den hvide køredragt i den danske udgave vides ikke.

På spørgsmålet om hvad der har været det vildeste at lave her i sæson 1, så er Felix Smith ikke i tvivl.

“Den vildeste oplevelse var at få lov til at køre bil på en skiløjpe. Den udfordring har stået på drømmelisten længe, og jeg havde egentlig afskrevet den. Det var lige så livsfarligt, som jeg havde forestillet mig”, fortæller Felix Smith.

“Seerne kan forvente fede biler, dumme udfordringer, plat humor og højt tempo. Jeg har nydt hvert et sekund. At få lov til at lave mit alltime yndlingsprogram sammen med to gode venner og et overflødighedshorn af lækre biler har været ubeskriveligt fedt”, slutter Felix Smith.

I programmets første afsnit bliver det den tidligere bokseverdensmester Mikkel Kessler, der skal sætte baseline-tiden.

 

 

Tilgængelighed

Top Gear har premiere den 27. februar på tv og streaming.

Seriens 8 afsnit kan følges hver uge på Kanal 5 og Dplay.

 

Annonce:
Forrige artikelEr Apple på vej ud i en ny ’Antennagate’ med deres 5G-iPhone?
Næste artikelNetflix: Slut med 30 dages prøveperiode
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.