Forside Nyheder

Boxer: TV 2 Sport X forsinkes på antenne-tv

-

Corona har udskudt omlægningerne på antenne-tv, og det betyder at Boxer først er klar med kanalen senere.

TV-distributøren Boxer TV skulle her d. 1. april have været igennem frekvensomlægninger og – sammen med DR og TV 2-regionerne – have konverteret det sidste antenne-tv til DVB-T2.

Annonce:

Men overgangen til DVB-T2 er udskudt til d. 2. juni grundet coronakrisen, og det betyder at Boxer TV endnu ikke har plads til at sende tv-kanalen TV 2 Sport X. Det er dog muligt at streame kanalen via Boxer Play.

“Vi skriver til dig, fordi du skulle have haft adgang til TV 2 SPORT X via antennen på dit tv fra den 1. april. På grund af corona-situationen er vi desværre er nødt til at udskyde dette til den 2. juni. Det beklager vi meget, men vi håber på din forståelse, og du har selvfølgelig stadig mulighed for at se kanalen via Boxer Play på din mobil, tablet og computer”, skriver Boxer TV nu ud til kunderne, og de fortsætter:

“Udskydelsen skyldes, at de relevante myndigheder har truffet beslutning om at flytte omlægningen af tv-sendenettet fra den 31/3 til den 2/6, så ingen borgere står med sort skærm midt i corona-krisen. Dette medfører desværre, at vi også først kan vise TV 2 SPORT X på dit tv via antenne den 2/6, idet omlægningen skal skabe plads til kanalen”.

TV 2 Sport X er her under coronaepidemien, hvor der ikke er noget sport at sende, omdannet til en filmkanal, hvor der udsendes 50 titler om ugen.

 

Annonce:
Forrige artikelDR overvejer at udskyde kvalitetsløft på DRTV
Næste artikelNørd versus MUS
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.