Forside Indhold og distribution Biograf

Corona kan sende nye film ud i hjemmebiografen først

-
Foto: Shutterstock.com

Nordisk Film arbejder på at sende nye film ud i stuerne, udenom de lukkede biografer.

Begrebet hjemmebiograf kan få en helt ny betydning i disse dage, for der arbejdes nu på at sende aflyste biografforestillinger direkte hjem i stuerne.

Det fortæller Casper Bonavent, adm. direktør hos Nordisk Film Biografer, der med 23 biografer er landets største kæde, til Finans.

Annonce:

“Vi har taget en dialog med vores distributører om, hvorvidt filmene kan tilgå video on demand-markedet noget før. Det giver ikke biograferne noget økonomisk set, men handler mest af alt om at holde hele industrien i gang ved ikke at sidde på titler, som vi alligevel ikke kan vise”, lyder det fra Casper Bonavent overfor Finans.

Hvis aftalerne falder på plads så kan det både få betydning for film der allerede var kommet i biografen, men endnu ikke kørt færdig der inden biograferne lukkede, som nye film der står til premiere mens biograferne holder lukket.

Det er titler som ‘Krudttønden’, ‘Bombshell’ og ‘Fremad’ der kan dukke op til udlejning på streamingtjenesterne før tid. Også andre titler kan komme på tale, hvis perioden, som biograferne holder lukket, forlænges. I USA har biografer allerede valgt at holde lukket længere, den store AMC-kæde holder deres biografer lukket i 6-12 uger.

 

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.