Forside Detail

Elektronikkæde tilbyder gratis teknisk assistance landet over

-
Foto: Shutterstock.com

Elgiganten deler gratis teknisk hjælp ud i to uger, også selvom produktet ikke er købt hos dem.

Problemer med teknikken? Kan du ikke få dit produkt til at virke ordentligt? Er dine indstillinger gået tabt, eller kan du ikke få den nyeste opdatering installeret? Eller er du måske bare i tvivl om, hvordan en funktion bruges?

Elektronikkæden Elgiganten vil gerne hjælpe. De næste to uger, uge 10 og 11, kan man komme ind forbi i den lokale Elgiganten-varehus og få hjælp – kvit og frit – i en halv time.

Annonce:

Kæden kalder det ‘Tech Trouble Weeks’, og det eller de produkter man søger hjælp til behøver ikke engang at være købt hos dem.

“Teknologi giver os en masse fantastiske muligheder i hverdagen, men den kan også være årsag til mange udfordringer og frustrationer. Det vil vi i Elgiganten gerne være med til at afhjælpe uanset hvor produktet er købt, og derfor tilbyder vi i uge 10 og 11 gratis hjælp og support til hjemme-elektronik i Elgiganten”, lyder det fra Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten.

 

Behovet er der

En ​undersøgelse, som analysehuset YouGov har foretaget for Elgiganten, viser at halvdelen af den danske befolkning har produkter med funktioner, som de ikke ved, hvordan man bruger og at hver tredje døjer med at følge med i den teknologiske udvikling.

“Det går lynhurtig inden for teknologiens verden, og produkterne bliver mere og mere avancerede. Det kan derfor være svært at følge med og få gavn af alle de fantastiske muligheder, som teknologien tilbyder”, lyder det fra Peder Stedal, og det blev til en idé om at hjælpe.

Produkterne man kommer ind med skal være i kategorien hjemme-elektronik, og det er den første halve times hjælp/support der er gratis. Måtte der være noget som ikke kan afhjælpes indenfor de 30 minutter, så får man et overslag på hvad det vil koste.

 

Annonce:
Forrige artikelJysk energiselskab ruller nu gratis fibernet ud til alle
Næste artikelTEST: Samsung Galaxy S20 Ultra – Den fedeste Android smartphone lige nu
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.