Forside Produkter Lys

Første Philips Hue Bridge pensioneres

-
Philips Hue Bridge-modeller. Første generation tv. og seneste generation th.

Philips sender den første generation Hue Bridge på pension nu.

Med udgangen af april måned i år, der sendes den ældste Philips Hue Bridge på pension.

Philips Hue klipper forbindelsen til dens internettjenester, og det betyder i praksis at der lukkes af for styring udefra, ligesom der ikke kommer flere softwareopdateringer. Hverken nye funktioner eller sikkerhedsopdateringer.

Annonce:

Uden styring udefra, så er det slut med kontrol fra andre apps, taleassistenter eller smart home. Eneste styring der fortsat vil virke er via app’en ‘Philips Hue Bridge v1’.

Sidstnævnte er en simpel app som Philips Hue lancerede i oktober 2018, og som ikke har fået nogen brugermæssige forbedringer siden. Seneste opdatering var i oktober 2019, hvor den app fik nogle bugfixes. App’en kan findes her: Apple App Store og Google Play Store.

Den app er en nødløsning til dem der ikke ønsker at udskifte den gamle Philips Hue Bridge generation 1. Det anbefales at finde de ca. 350 kroner til en udskiftning af den gamle Bridge.

Philips Hue Bridge gen.1 pensioneres 30. april 2020, og Philips begrunder det med at dens hardware ikke længere er tidssvarende, og ikke kan følge med til fremtidens krav til hastighed og sikkerhed.

Der arbejdes ikke på nogen afløser for nuværende Hue Bridge gen.2. Så det er ikke fordi der er noget nyt lige rundt om hjørnet. Så det er 2.gen-udgaven man skal kigge på, som afløser for Hue Bridge gen.1. (Link til forhandere og dagspris).

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.