Forside * Nyheder

Huawei tilbyder nu Dankort app’en i deres AppGallery

-
Foto: 1Veertje/Wikimedia Commons

Huawei er klar med en stor spiller i deres egen app-butik Huawei AppGallery. NETS har lanceret Dankort app’en lige op til Huawei P40 lanceres.

Dankort app er blevet tilgængelig i Huaweis app-butik, AppGallery. Det betyder, at alle danskere med en Huawei smartphone nu får mulighed for at betale hurtigt og nemt i mere end 30.000 fysiske såvel som online butikker over hele landet.

“Nets’ Dankort app afspejler fuldstændig Huaweis mission om at gøre brugernes hverdag nemmere og smartere. Det her er en rigtig glædelig nyhed for Huawei i Danmark, da vi løbende arbejder benhårdt på at sikre danskerne adgang til deres favorit-apps gennem AppGallery,” siger Lin Yin, der er CEO for Huawei Consumer Business Group Danmark i en pressemeddelse.

Annonce:

Dankort app er vigtigt for Huawei, der lider under at være lukket ude af Google Play i forbindelsen med lanceringen af nye telefoner på grund af handelskrigen med USA.

Huaweis AppGallery er i dag verdens tredjestørste app-butik, tilgængelig i over 170 lande, og med Dankort app får de danske AppGallery-brugere nu mulighed for at betale i en lang række butikker i Danmark.

Betalinger med Dankort app foregår ved hjælp af Bluetooth og fungerer stort set på samme måde, som de kontaktløse betalinger vi kender fra vores almindelige Dankort. Brugeren skal blot åbne appen, holde den hen til terminalen eller den sorte boks med betalingssymbolet og så er betalingen gennemført. Herudover vil brugeren få sin kvittering direkte i Dankort app.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.