Forside Produkter Mobil

Samsung Galaxy S10 og Note 10 får nye kamerafunktioner, se dem her

-

Nu er udvalgte kamerafunktioner fra Samsung Galaxy S20 også klar til S10 og Note10.

Samsung opdaterer nu sidste års smartphone topmodeller med kamerafunktioner fra dette års S20-serie.

Annonce:

Det er nyheder som Single Take-funktion, et smartere galleri samt en lettere foto- og videodeling, der nu bliver tilgængelig for flere.

 

Nye funktioner

‘Single take’ på Galaxy S10 (tv) og Galaxy Note10 (th)

 

Single Take-funktionen benytter AI (kunstig intelligens) og tager automatisk flere still- og bevægelsesbilleder med de forskellige kameraer på samme tid, så man efterfølgende kan vælge den indstilling, der fangede øjeblikket bedst.

Galaxy S10 får forbedret nattilstand, og både Galaxy S10 og Note10 får Night Hyperlapse. Funktioner der hjælper til at tage endnu bedre billeder og videoer, selv i mørkere omgivelser.

 

‘Custom Filter’ på Galaxy S10 (tv) og Galaxy Note10 (th)

 

Når det perfekte billede er fundet, hjælper Custom Filter dig med at skabe dit eget filter ved at bruge et yndlingsfoto som inspiration. Det filter der oprettes her, kan gemmes til senere brug.

 

‘Pro Video’ på Galaxy S10 (tv) og Galaxy Note10 (th)

 

I Pro Video-indstillinger til videooptagelser er der kontrol over indstillinger som ISO, lukkertid og eksponeringsniveau. Der er også mulighed for at skifte mellem det forreste og det bagerste kamera under optagelse.

 

‘Clean View’ på Galaxy S10 (tv) og Galaxy Note10 (th)

 

Opdateringen inkluderer også flere nye gallerifunktioner, der hjælper med at organisere indholdet på telefonen. Når Clean View-indstillingen er aktiveret, grupperer galleri-appen automatisk billeder med lignende motiver for at skabe et mere organiseret fotogalleri.

Man kan også nemt gennemgå lignende billeder og udvælge en favorit, der fungerer som miniature for den enkelte gruppe af billeder.

 

‘Quick Crop’ på Galaxy S10 (tv) og Galaxy Note10 (th)

 

Når du ser et billede i galleriet, kan du også lige zoome ind på et billede og trykke på Quick Crop i øverste venstre hjørne for at beskære billedet direkte til den ønskede størrelse.

 

‘Quick Share’ og ‘Music Share’ på Galaxy S10 (tv) og Galaxy Note10 (th)

 

Deling er blevet enklere med Quick Share. Her kan man se, hvilke af ens kontakter der er tæt på og direkte dele fotos, videoer eller endda store filer med flere personer.

Med Music Share man kan dele sin Bluetooth-forbindelse med en anden. På den måde behøver man ikke afbryde Bluetooth-forbindelsen, hvis f.eks. en ven lige vil afspille noget på ens Bluetooth-enhed.

 

Tilgængelighed

Softwareopdateringen til Samsung Galaxy S10 udkommer i slutningen af marts og opdateringen til Samsung Galaxy Note10 udsendes kort tid derefter.

 

Se også

TEST: Samsung Galaxy S10+

TEST: Samsung Galaxy Note 10+

TEST: Samsung Galaxy S20

 

Annonce:
Forrige artikelOnePlus 8 Pro ser ud til endelig at få trådløs opladning og vandtæthed
Næste artikelDR overvejer at udskyde kvalitetsløft på DRTV
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.