Forside Nyheder

Viaplay indtager Island med lav pris

-

Streamingtjenesten Viaplay får nu dækning i hele Norden.

Viaplay indtager Island, som var det sidste lang i Norden der manglede i porteføljen. Viaplay er allerede tilgængelig i Danmark, Norge, Sverige og Finland, men nu bliver den nordiske dækning komplet.

Annonce:

NENT Group, der står bag Viaplay, har bl.a. sikret sig de eksklusive islandske medierettigheder til at vise sportsindhold som: Formel 1, Bundesliga-håndbold, WTA-tennis, Major League Baseball, NASCAR, fodbold fra Bundesligaen, den hollandske æresdivison, Superligaen, den svenske Allsvenskan, Division 1 Féminine, den franske pokalturnering, CONCACAF, Nations League og Copa América fra 2021.

En stor del af dette sportsindhold er godt nok lige nu udsat, på grund af det globale coronavirus-udbrud, men så snart kampene og løbene genoptages, vil islændingene også få en sportspakke på Viaplay.

Viaplay åbner på Island d. 1. april, hvor film- og seriepakken vil koste 599 ISK, omregnet er det knap 30 danske kroner.

 

Annonce:
Forrige artikelFastspeed kan nu også tilbyde forbindelser via EWII Fibernet
Næste artikelOfficielt – Her er Huawei P40’s tre… øh to modeller
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.