Forside Indhold og distribution Film

Disney+ har allerede 50 millioner abonnenter

-

Disneys streamingtjeneste er allerede stormet forbi en stor milepæl på kun fem måneder.

Streamingtjenester synes kun at ville dele deres abonnent-tal, når der er noget at prale af. Men det er netop også grunden til at Disney nu er kommet med en officiel udmelding om hvor mange betalende abonnenter, der har hevet ombord i deres streamingtjeneste.

Disney+ har nemlig netop rundet 50 millioner betalende abonnenter. Det er i sig selv et imponerende tal, når man tager i betragtning, at kunderne kun kan tilgå indhold fra et enkelt Hollywood-studie via tjenesten. Også selv om det er det største af sin art.

Annonce:

Men ud over dette faktum, er milepælen nået på blot fem måneder, hvilket heller ikke er noget, man se hver dag. Især, når man tænker på, at der er mange lande, hvor tjenesten stadig ikke er officielt tilgængelig, og der derfor er plads til stor ekspansion.

Den første, rigtige ekspansion udenfor engelskssprogede lande skete i slutningen af marts, hvor Europas største nationer kom ombord. I sidste uge åbnede tjenesten så op i Indien, hvor den med det samme scorede 8 millioner abonnenter, hvilket jo alligevel er en ret stor andel af de 50 millioner.

Frankrig ikke talt med

Noget lignende skete, da tjenesten efter åbningsdagen i efteråret havde registreret 10 millioner betalende abonnenter. Men den er naturligvis stadig ikke officielt tilgængelig i Danmark og resten af Skandinavien.

Men de nordiske lande er ikke alene om at vente på den officielle åbning. Frankrig fik først adgang til tjenesten tirsdag, fordi Disney gik med til at udsætte premieren 14 dage på opfordring fra de franske myndigheder, der gerne ville reservere båndbredde til vigtigt indhold under Coronapokalypsen.

Abonnenter i Frankrig er derfor formentlig ikke talt med i de 50 millioner. Det samme gælder Belgien, Portugal og altså også Danmark, Sverige, Norge og Finland, der først får tjenesten officielt til sommer. Der er endnu ikke sat dato på den sidstnævnte lancering.

Disney+ er naturligvis blevet hjulpet godt på vej af eksklusivt indhold som ’The Mandalorian’ og den syvende sæson af ’The Clone Wars’, der nok har fået de fleste Star Wars-fans med adgang til tjenesten til at abonnere. De 50 millioner abonnenter skal sættes i forhold til at f.eks. Netflix har 167 mio. abonnenter.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.