Forside Indhold og distribution Musik

Flere rygter om Apples kommende hovedtelefoner – StudioPods

-
Det tyske designsite Curved.de har givet dette bud på, hvordan de kommende hovedtelefoner fra Apple måske kommer til at se ud (Mock-up: Curved.de)

Apples over-øret-hovedtelefoner vil kunne tilpasses din stil med magnetiske komponenter og have en række AirPods Pro-funktioner ombord.

Når det gælder Apple, kan man ofte regne med vedholdende rygter fra gode kilder. Der er altid en masse misinformation, der flyder omkring på nettet omkring Apple-produkter, men når de store medier konstant bygger videre på tidligere udmeldte rygter, er der som regel noget om snakken.

Derfor giver det mening at spidse ører, når Bloomberg og MacWorld nu rapporterer nyt om Apples kommende hovedtelefoner, som sidstnævnte mener vil få navnet StudioPods. Vi har længe hørt rygter om hovedtelefonerne, der modsat AirPods sidder over øret, og modsat Beats-hovedtelefonerne også skulle appellere til folk, der går op i lydkvalitet.

Annonce:

Nok er der fokus på lydkvaliteten i hovedtelefonerne, men det betyder ikke, at Apple ikke også respekterer sine kunders behov for et unikt design. Bloombergs kilder siger, at designet kommer til at kunne skræddersys til den enkeltes stil, men også enhver situation.

Helt konkret skulle der være tale om et ”retro-look” med ovale kopper over ørerne, der hænger sammen via en hovedstrop og et par tynde metalarme. Men det er blot basen. Ifølge Bloombergs kilder kan flere elementer på hovedtelefonerne skiftes ud efter forgodtbefindende.

Flere sæt puder

Hvis rygterne taler sandt, hægtes hovedstroppen og puderne på selve hovedtelefonen med små magneter. Det betyder, at det er relativt nemt at skifte puderne og stroppen ud, sådan hovedtelefonerne kan få nye farver ombord, for eksempel.

Men det betyder også, at du kan bruge ét sæt hovedstrop og puder, når du er udendørs, et andet sæt, når du er derhjemme, og et tredje sæt i fitnesscentret. På den måde kan sved og skidt fra motioneren og udendørslivet holdes væk fra de puder, du bruger i hjemmets tryghed.

Derudover forventes hovedtelefonerne at få de samme funktionaliteter, du kan finde i AirPods Pro lige nu. Det betyder touch-styring, adgang til Siri, Apples egen trådløse parringsmekanisme og ikke mindst den samme, aktive støjreduktion der er ombord i AirPods Pro.

Der er endnu ingen detaljer om pris og tilgængelighed, men hovedtelefonerne skulle komme i år. Taget i betragtning, at Apple så småt er begyndt at lukke op for sin forårskollektion med lanceringen af en ny iPhone SE og et nyt Magic Keyboard, ser vi dog nok først hovedtelefonerne til efteråret sammen med de nye iPhone-topmodeller.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.