Forside Nyheder

Hvad kommer Sonos med den 6. maj?

-

Sonos har smidt et tweet på Twitter, hvor de teaser at der sker noget den 6. maj. Og at man nok ikke vil misse den event. Hvad mon de viser?

Den 6. maj har Sonos teaset en event, og Sonos siger “The Show must go on”, men hvad de viser står i det uvisse. Men mon ikke det enten er et produkt, eller en service som bliver den første som kun virker i det nye S2 Sonos miljø.

Annonce:

 

En af de ting som Sonos allerede har teaset er mulighederne for HD lyd, så måske det er den vej vi skal kigge. Vi ved ikke hvad det er, men vi ved at mange håber på at der kommer en soundbar med HD lyd Dolby Atmos, men alt det bliver vi klogere på den 6. maj. En ting er sikkert Recordere.dk skal nok holde alle opdateret, når vi ved mere.

Annonce:
Forrige artikelIKEA USB-C opladere
Næste artikelKommende Samsung-smartphone har pop-up-kamera
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.