Forside Produkter Mobil

Kommende Samsung-smartphone har pop-up-kamera

-
Foto: @Onleaks / @Pigtou_

Savner du pop-up-selfie-kameraet fra OnePlus 7 Pro? Så kan der stå Samsung på din næste smartphone.

Det tiltrak sig en del opmærksomhed, da de første selfie-kameraer med pop-up-funktion dukkede op. I et forsøg på at undgå at sætte et kamera under skærmen, gik kinesiske Vivo en anden vej. Med modellen Vivo Nex kunne selfie-kameraet lynhurtigt få en ud-af-kroppen-oplevelse og tage et billede af smartphonens ejer.

Det var så godt et koncept, at OnePlus kastede sig over noget lignende til deres OnePlus 7 Pro-telefon. Det gjorde en hel del OnePlus-fans og anmeldere begejstrede, men noget tyder på, at OnePlus ikke stoler på, at mekanikken holder i længden.

Annonce:
Foto: @Onleaks / @Pigtou_

I hvert fald har OnePlus droppet pop-up-kameraet i deres nyeste 8-serie. Det kan dog naturligvis også være fordi, de hellere vil give deres kunder en sensor, der er større, end hvad der kan passes ind i sådan et lille pop-up-modul, eller fordi ansigtsgenkendelse er en mere og mere populær oplåsningsmetode.

Men det betyder ikke, at du behøver undvære et pop-up-kamera i fremtiden. Der er nemlig noget, der tyder på, at Samsung overvejer at lave en smartphone med denne unikke hardware-funktion ombord – også til trods for, at de satser strategisk på at have nogle af markedets bedste kameraer i deres smartphones.

A-klasse?

Det er lækagemestrene hos OnLeaks, der sammen med Pigtou har fået fingre i nye renderinger fra pressematerialet vedrørende en kommende Samsung-smartphone. Disse billeder viser et pop-up-kamera, og det er som bekendt ikke noget, vi har set fra Samsung før.

De fleste medier gætter på, at der er tale om en smartphone i Samsungs mellemklasse-serie (A-serien), der tidligere har eksperimenteret med kameraerne, men som netop på grund af prisniveauet ikke nødvendigvis forventes at have det højest specificerede selfie-kamera ombord.

Foto: @Onleaks / @Pigtou_

Det faktum, at der sidder en fingeraftrykslæser bagpå, indikerer at der er tale om en mellemklasse-telefon. Selv om fingeraftrykslæsere under skærme er blevet billigere, er det nok et naturligt sted at spare. Og siden kun få har tålmodighed til at vente på et pop-up-kamera, når de skal låse telefonen op, er det nok meget smart at have en hurtig og stabil fingeraftrykslæser bagpå.

Ifølge Onleaks og Pigtou skulle der være tale om en telefon med 6.5-tommer skærm, hvilket jo er en pæn størrelse for en mellemklasse-telefon. Men derudover er der ikke sluppet ret mange detaljer ud, hvilket også indikerer, at der nok går lidt endnu, før telefonen kommer på gaden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.