Forside Produkter Gadgets

Samsung klar med prisbillig 10″ Android tablet med S Pen

-
Samsung Galaxy Tab S6 Lite

I dag lancerer Samsung den nye tablet Galaxy Tab S6 Lite. Det er en tablet til en overkommelig pris, som er designet til både arbejde og underholdning med en store skærm og tyndt design. På den måde passer Galaxy Tab S6 Lite ind i det moderne hjem til hele familien. Med den nye tablet følger også en opdateret version af S Pen med.

Galaxy Tab S6 Lite har mange smarte, intuitive og underholdende funktioner til hele familien. På den måde kan du lave alt lige fra at lytte til musik, til at streame videoer, shoppe online eller holde kontakten med venner på en lettere og mere underholdende måde. Galaxy Tab S6 Lite er udstyret med to højttalere med lydteknologi fra AKG med Dolby Atmos 3D-surroundsound.

 

Annonce:

Du får YouTube premium gratis i 4 måneder

Samsung har gennem sit partnerskab med YouTube og Spotify gjort det lettere for dig med en Galaxy-enhed at få adgang til videoer, musik og film. Med en Galaxy Tab S6 Lite kan du teste YouTube Premium gratis i fire måneder. Spotify er integreret i UI, og det giver dig mulighed for nemt og hurtigt at finde og afspille din yndlingsmusik.

Galaxy Tab S6 Lite gør det muligt at have op til ni individuelle brugerkonti. For de yngre børn er der Samsung Kids, hvor du kan indstille daglige tidsskemaer for skærmen som begrænser, hvor meget tid dine børn bruger foran skærmen. Du har også mulighed for at begrænse adgangen til bestemte apps, så du introducerer dine børn til den digitale verden på en god og sikker måde. Der er også en række spændende, kreative og farverige apps og spil med fokus på læring for de yngste.

 

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Galaxy Tab S6 Lite kommer med den nye S Pen

Uanset om du bruger din tablet til arbejde, som studerende eller bare for sjov, er den opdaterede S Pen et nyttigt værktøj til multitasking, og til at tegne eller lave noter. Det nye design på S Pen, gør den praktisk og behagelig at bruge. Med en vægt på kun syv gram, en forbedret forsinkelseshastighed og en spids på 0,7 mm, er S Pen meget præcis at bruge. Når du er færdig med S Pen, kan du nemt fastgøre den igen ved hjælp af det magnetiske beslag – enten på enheden selv eller på den tilhørende beskyttelseskasse. S Pen er også batteri-fri, og det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om opladningstider.

Med S Pen til Samsung Notes bliver det nemt at overføre dine noter direkte til skrevet tekst. Det er også nemt at tagge, søge og kategorisere dine noter. Stryg over de vigtige dele af teksten og se nærmere på den ved hjælp af zoomfunktion på op til 300%. Alle noter kan let eksporteres til PDF, JPEG-billede, tekstfil eller som et Microsoft Word-dokument.

 

Flot design og One UI

Med den 10,4” store skærm med smalle skærmkanter og et 16:10-format, tilbyder Samsung Galaxy Tab S6 Lite en seeroplevelse, der er optimal til at se film på.

Oven i det, får du den nyeste version af One UI, med en mere intuitiv brugeroplevelse med brugervenlige navigationsværktøjer, hvilket gør det lettere end nogensinde at hoppe frem og tilbage mellem applikationer.

 

Pris og levering

Samsung Galaxy Tab S6 Lite kommer i butikkerne fra den 30. april i farverne Oxford Grey og Angora Blue og med en anbefalet pris på 2.999 DKK for WiFi-version og 3.499 DKK for 4G-version.

Du kan se aktuel dagspris her.

 

Specifikationer

Galaxy Tab S6 Lite
Skærm10.4” 2000x1200 (WUXGA+) TFT
OperativsystemAndroid 10 (One UI 2)
KameraFront: 5.0 MP (F2.0) Bag: 8 MP (F1.9)
Dimensioner & vægt244.5 x 154.3 x 7.0 mm, 465g (4G-version: 467g)
ProcessorQuad 2.3GHz + Quad 1.7GHz
Hukommelse & lagring4GB + 64GB microSD op til 1TB
Batteri7,040mAh (Typical), AFC
Trådløse tilslutningerWi-fi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz+5GHz, Wi-Fi Direct, BT 5.0
Fysiske tilslutningerType C USB 2.0, 3.5mm hovedtelefonudgang
SensorerAccelerometer, Gyro, RGB, Hall Sensor
Audio2 højttalere med AKG lydteknologi Dolby Atmos®
VideoOptagelse: FHD (1920x1080) @ 30fps Afspilning: UHD 4K (3840 x 2160) | @120fps

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.