Forside Produkter Mobil

Samsung lancerer en 5G-telefon i mellemprisklassen

-

Samsung Galaxy A51 5G er en ny 5G-smartphone i mellemprisklassen.

Samsungs A-serie indenfor Galaxy-smartphones er teknisk veludstyrede telefoner, til priser hvor flere kan være med, og nu kommer der også en 5G-telefon i den serie.

Annonce:

Galaxy A51 5G kommer med en skærm med Samsungs Infinity-O teknologi (Super AMOLED), et quad-kamera, lang batteritid og mulighed for 5G-forbindelse på mobilnettet.

“Vores ambition med Galaxy A-serien har altid været at gøre vores nyeste innovationer tilgængelige i forskellige prisklasser, men uden at gå på kompromis med de vigtigste features”, fortæller Claus Holm, IM Director og Country Manager for Samsung Danmark, og fortsætter:

“Vi er glade for at kunne tilbyde 5G til endnu flere af vores kunder med Galaxy A51 5G, som en naturlig udvikling i at levere produkter til næste generations 5G-forbindelse”.

Skærmen en på 6,5″ og batteriet på 4.500 mAh. Der kan oplades med 15 watt.

Telefonens kommer med et quad-kamera. Det 48 MPixel-hovedkamera, sammen med 12 Mpixel Ultra Wide-kamera, hjælpe bl.a. med at fange landskabsbilleder, mens de øvrige 5 Mpixel-makrokamera og 5 Mpixel Depth-kamera hjælper med detaljerne tæt på, med mulighed for effekter som baggrundssløring omkring objektet i billedet.

Til videooptagelserne er der automatisk stabilisering. Samsung kalder det Super Steady Video, og den teknologi giver mere rolige optagelser, selv om telefonen er håndholdt.

Samsung Galaxy A51 5G kommer en 8-kernet CPU, 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Dertil et MicroSD-slot der kan tage memorykort op til 1 TB.

Den er en del af Samsungs økosystem for intelligente apps og tjenester, herunder Bixby (Vision, Lens Mode, Routines) og Samsung Health.

Telefonen leveres i farverne Prism Cube Black, Prism Cube White og Prism Cube Pink.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy A51 5G koster kr. 3.699,-

Lanceres i Danmark i juni måned.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.